Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kurumlarda kalan ve yemek yapmayı seven gençlerin takımlar halinde yaptıkları yemeklerin puanlanarak yarıştığı,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi işbirliğiyle  düzenlenen ve iki etaptan oluşan  “Şefler Mutfakta!” yarışmasının final etabı Devrek Meslek Yüksekokulunda yapıldı. 

“PUAN VERİRKEN ZORLANDIM”

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, yarışmanın jüri üyeleri arasında yer alarak, gençlerin hazırladığı yemekleri tadarak puanladı. 
Güney Hacıbektaşoğlu yaptığı açıklamada,
“Her bir yemek, birbirinden lezzetliydi. Benim puanlarken zorlandığım kadar sizlerin yemek yaparken zorlandığını sanmıyorum. Benim gönlümde hepiniz kazandınız. Emeğiniz ve özveriniz için teşekkür ediyorum.”dedi. 

Kozlu Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, Çaycuma Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Zonguldak Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü takımlarının yarıştığı final etabında kazanan Kozlu Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü takımını tebrik eden Hacıbektaşoğlu , çocukların yeteneklerini ve azimlerini takdir ettiğini belirterek geleceğin şefleri olma yolunda gösterdikleri çaba için onlara teşekkür etti. Kazanan takımın mutluluğunu paylaşan Hacıbektaşoğlu, diğer katılımcılara da başarılar dileyerek, bu tür etkinliklerin gençlerimizin  gelişimine ve motivasyonuna olan katkısının önemini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi