9 günlük Bayram tatilinde köylere vatandaşlar akın ederken Özel İdare ekipleri ise yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.
Çift vardiye çalışan özel idare ekipleri köylerden yaklaşık 500 ton atık toplayarak rekor kırdı.
İl özel Genel Sekreter Ahmet Karayılmaz 9 günlük Bayram tatilinde köylerden 500 ton gibi rekor seviyede atık toplandığını belirtti.
Çalışmanın yoğun şekilde devam ettiğini belirten İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz mecliste yaptığı bilgilendirme de şunları söyledi:

"Yaklaşık 9 günlük bir dönemde 500 ton köylerden atık toplama gibi rekor seviyede dönüş aldık. Günde 1000 -1500  kilometrenin üzerinde yol yaptığımız zamanlar oldu. Tabii ki bayramlar vatandaşlarımızın memleketlerine gelmelerini  beraberinde getirdi. Çok ciddi insan yükü oldu köylerimizde. Üç katına, dört katına çıkan nüfusla karşılaştık ama ufak tefek aksaklıkların dışında muhtar arkadaşlarımızın, sizlerin de sahadaki takipleri sonucunda güzel bir başarıyı elde ettiklerini düşünüyorum. Bu anlamda onları  kutluyorum. Emeklerine sağlık. Sabah 6'da çıkıp akşam 9-10'a kadar dönmeyen çalışanlarımız vardı. Bu anlamda bir özveriydi. Bayramlarda bu tarz şeyler oluyor. Tabii aksaklıklar da olmuştur. Bu anlamda da elimizden gelmeden bir şeye sebep olduysak özür dileriz. Onun dışında süreç yaz sezonu çok ciddi bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu sene bu yazı iyi değerlendirerek hedeflediğimiz hizmetleri en kısa zamanda en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Ben de bu anlamda tekrardan bayramınızı tebrik ediyorum. Saygılar sunuyorum"
(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz