9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinliklerinin kapanış töreni gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Gençlik Hizmetleri Müdürü Erhan Yavaş, şube müdürleri, futbol il temsilcisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, spor dalı il temsilcileri, antrenörler ve sporcular katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşı'mızın okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, amatör sporunun önemine, sporun gençler üzerinde etkilerine ve başarılı sporcuların ödüllendirilmesinin önemini vurguladı. 
Daha sonra amatör spora uzun yıllar hizmet etmiş ve hayatını kaybetmiş merhum Sabahattin Tokgöz, Orhan Demircan, Ömer Aydın, Zafer Men ve Aytunç Topaloğlu'nun yakınlarına plaket takdiminde bulundu. Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş,  il spor dalı temsilcileri ve uluslararası yarışmalarda başarılı sporculara ödül takdiminde bulundu. Tören Zonguldak Valiliğinin amatör spora katkı sağlamak amacıyla hazırlamış olduğu spor malzemeleri ve ASKF'nin hazırladığı sağlık çantası dağıtım  ile son buldu.

Kaynak: Ercan Aygün