31 Mart yerel seçimlerine yoğun şekilde hazırlandıklarını ve aday adaylarla görüşme halinde olduklarını ifade eden il Başkanı Oğuzhan Turhan düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

25 belediyede kendi adayları ile seçime gireceklerini belirten İl Başkanı Oğuzhan Turhan şunları söyledi;

''SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ''

"Zafer Partisi olarak bildiğiniz gibi yerel seçimlere hazırlanıyoruz. İl yönetim dün akşam bir olağanüstü toplantı gerçekleştirdik. Sürekli bölgedeyiz, sahadayız. Ve yerel seçimlerde 25 tane belediyemizde kendi kadrolarımızla, kendi adaylarımızla yönetime talip olmak için tüm hazırlıkları tüm gücümüzle  ortaya koyuyoruz. Ve iki kutuplu sıkışmış Zonguldak siyasetinde üçüncü alternatif olarak Zonguldaklının karşısına çıkacağız.
Görüşmelerimiz devam ediyor.  Önümüzdeki günlerde il genel meclis adaylarımızı, belediye başkan adaylarımızı kamuoyuyla yavaş yavaş paylaşmaya başlayacağız. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı son sürat devam ettiriyoruz. Ve ciddi yönetime talip olacak  kafaya göre değişecek. Tabiri caizse adaylarımız da mevcut. Bunu da bilginize sunayım.
Şu an 25 belediyenin 25'inde de aday olan arkadaşlarımız mevcut. İşte kaç kişi bunlar? Ya birtakım beldede 2 kişi, birtakım beldede 4 kişi olarak görüşmelerimiz Sürüyor. Ereğli'den söyleyeyim mesela. Ereğli'de 4 tane aday adayımız var. Yani biz burada arkadaşlarımızı kırmadan,  istişarelerimizi yaparak, teşkilatımızı Ereğli'deki üyelerimizle, vatandaşımızın karşısına yönetime talip olacak adaylarla karşılarına çıkmak için hazırlanıyor. 

''PARTİMİZDE FETÖ'CİLER VE PKK YANDAŞLARI BARINAMAZ. NE MUTLU TÜRK'ÜM SÖZÜNÜ GURURLA SÖYLEYEN HERKES ZAFER PARTİSİ'NDE ADAY OLABİLİR''

Şu an için kesinleşen adayımız yok. Kesinleşen adayımız olduğu zaman zaten kamuoyuyla paylaşacağız. Genel merkezimize  raporlarımızı sunuyoruz.  geçtiğimiz 3 gün önce dördüncü raporumuzu sunduk. Ayın 25'inde  beşinci raporumuzu sunacağız. Sürekli görüşmeler halindeyiz. En iyi şekilde vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Hazırlığımızı yapıyoruz. 
Zafer Partisi'nin iddiasını olmadığını düşünen bazı çevreler var. Bu çevreler geçtiğimiz milletvekilliği seçiminde yeterli dersi almadıklarını görüyoruz. Biz Zafer Partisi yüzde 65 tabana hitap ediyoruz, milliyetçi tabana. Ve cumhuriyetin kuruluş değerleriyle anayasanın ilk 4 maddesiyle sorunu olmayan herkesin oyuna talibiz. Biz Zafer Partisi Siyaset yapabilir bu arkadaşlar. Aday olabilirler. Bizim dediğim gibi FETÖ'cülerle, FETÖ yandaşlarıyla ve PKK yandaşları bu partide siyaset yapamaz. Ama ne mutlu Türk'üm diyene sözünü gururla söyleyen herkes Zafer Partisi  katlılarak Aday olabilirler. Siyaset yapabilirler. Genç arkadaşlarımız da bunu  güzel bir örneği olacaklar bu seçimde. Cesaretleri için onları tebrik ediyorum. 
Aday adaylığı müracaatında bulunan kardeşlerimiz için  selamlarımı iletiyorum. Dediğim gibi Gibi Zafer Partisi iddialı bir şekilde yönetime talip olacak. Bunun da kamuoyu tarafından bilinmesini isterim. 

Kaynak: Ercan Demir