TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kilimli Ahmet Şerifoğlu stadyumunda yapılan ve  ısınma hareketleri ile başlayan  antrenman çift kale maçla tamamlandı.
Çalışma sırasında zaman zaman oyunu  durduran Şenol Demir, oyuncularına uyarılarda bulundu.
ÜZGÜNÜZ TELAFİ EDECEĞİZ
Geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor karşısında beklenmedik farklı yenilgi aldıklarını beliren Şenol Demir, bu maça çok üzüldüklerini belirterek şu ifadelere yer verdi” Bizim için kötü bir mağlubiyet oldu. Bu mağlubiyet nedeniyle tüm sevenlerimizden özür diliyorum. İnşallah telafi etmeye çalışacağız. Eğer bu telafiyi Kocaelispor maçında yapabilirsek, bizim için de çok kıymetli olur. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Taraftarlarımız böyle bilsin. “

ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ
Teknik Patron Şenol Demir, Kocaeli maçından iyi bir sonuçla ayrılarak moral bulmak istediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “ Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Kolay maç  yok. Diğer müsabakalar kolaydı diye ayırt etme gibi bir lüksümüz yok. Kocaeli  güçlü bir ekip. Geçen sene 1. Ligde oynayan futbolcularının çoğunu  kadroda tuttular. Üzerine takviye yaptılar. Bazen daha zor olan kolay geçebilir, bazen de zor diye gördüğümüz daha farklı bitebiliyor. Herkes herkesi yenebilir. Bu çok net bir şekilde görülüyor.”
İÇ SAHA BAŞARIMIZ DEVAM ETMELİ 
Bu sezon iç sahada hiç kaybetmediklerini belirten Şenol Demir, Kocaeli maçından da iyi bir sonuçla ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek şöyle konuştu:” Pazar günü maça iyi bir taraftarın geleceğini düşünüyorum. Güçlü bir Kocaelispor takımı var. Ama bizim de iç saha performansımız gayet iyi durumda. İnşallah tekrar aynı performansı ortaya koyup, iyi bir netice almayı istiyoruz. Hakan Çevik çok haksız bir şekilde atıldı. Topa hakem vurdu ama hakem sanırım yanlış gördü. Pozisyonun kırmızı kartla uzaktan yakından alakası yoktu. Hakem öyle değerlendirdi. Hakan Çevik’te sonuçta bir maç cezalı. Kocaelispor maçında forma giyemeyecek.”
TESİS SIKINTIMIZ VAR
Tesis sıkıntısı çektiklerini belirten Şenol Demir, tüm imkansızlıklara rağmen en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü” Sentetik saha ile ilgili sıkıntılarımız var. İkinci lig takımıyız ama antrenmanlarımızı Kilimli’de, Fener’de sentetik sahalarda yapıyoruz. Bu da bizim ve oyuncularımızın üzerinde sıkıntıya yol açıyor. Ömer Talha Nergis’in kasığında bir sıkıntı var. Tedavi başladı. MR sonuçlarını gönderdik. Bakalım doktorlar ne diyecek. Ömer Talha bizim için önemli. Bu hafta için zor gibi gözüküyor.”
İMKANLAR İYİ OLSA DAHA FARKLI OLURDUK
Takımın içinde bulunduğu imkanların sıkıntı oluşturduğunu anlatan Demir, sözlerine şöyle devam etti” Tesis konusunda özellikle çim saha yapılması için çok konuştuk. Bu şekilde zorlanıyoruz. İmkansızlıklar içerisinde mücadele ediyoruz. Sahip çıkılma noktasında çok eksiklerimiz var. Allah’tan Belediye başkanımız bir araç verdi. Onunla gidip geliyoruz ve mazot derdimiz yok. Daha fazla sahip çıkılması lazım. Şehrin tek profesyonel takımı var. Yazık, günah. Her yerde ne imkanlar içerisinde olan takımlar var. Bizlerde onlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Hedef bekleniyor ama hedef beklenirken de takıma yardımcı olunması gerekiyor.Senelerdir ben söyleyip duruyorum. Bu sorunlar yeni değil ki! 3. Lig’de de vardı. 2. Lig’de de 6-7 senedir varız. Ama hiçbir şey değişmedi. Değişeceğini de görür müyüm, görmez miyim, bilemiyorum. O da soru işareti. Eksiklere rağmen bu çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar.”    
PAZAR GÜNÜ DESTEK BEKLİYORUZ
Pazar günü  kendi sahalarında oynayacakları Kocaeli maçında taraftarlarından destek beklediklerini ifade eden Demir, sözlerini şöyle tamamladı.” Pandemi zamanında taraftarımız yoktu. Sonrasında da sadece kapalı tribün vardı. Şimdi açık tribünün bir kısmı Kocaeli maçı ile birlikte açılıyor. İnşallah bu hafta taraftarımız iyi bir maç izletiriz. Zorlu maçta tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz”
Haber: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi