AK Parti Zonguldak merkez ilçe teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı'nın 1. gününde çarşı Merkez İlçe  bulunan Seçim Koordinasyon Merkezinde bayramlaşma programı düzenlendi.
Bayramlaşma programına AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3.sıra milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak 1.sıra Milletvekili adayı Muammer Avcı, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile çok sayıda Partili topluluğu katıldı.


AK Parti Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı Muammer Avcı, "AK Parti Merkez ilçe teşkilatımızın düzenlediği bayramlaşma töreninde bir aradayız. Öncelikle tüm hemşirelerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımıza tebrik ediyoruz ve İnşallah ülkemiz için Zonguldak'ımız için ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz. Evet bugün burada bayramlaşma vesvese bulunuyoruz ama buradan İnşallah seçim çalışmaları kapsamında ve bayramlaşma vesilesiyle değişik köylerimize ilçelerimize beldelerimize programlar düzenledik şimdi az sonra inşallah namazdan sonra bayramlaşma programlarına köyleri ilçeleri hareket edeceğiz." dedi.


AK Parti Zonguldak milletvekili Polat Türkmen'de, 14 Mayıs'ta 2 bayramı kutlayacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Ben de tüm halkımızın mübarek ramazan bayramını tebrik ediyorum. Tabii bu bayram ülkemizin başına gelen Kahramanmaraş Merkezi 11 ilimize etkileyen deprem felaketine nedeniyle üzüntümüz gerçekten çok büyük ve depremde hayatını kaybedenlere rahmet diliyoruz Allah bir daha böyle felaket bizlere göstermesin diye dua ediyoruz bayramlar kucaklaşma erdir. Bu bayramın 2 özelliği var inşallah 14 Mayıs'ta 2 bayramımızı kutlayacağız inşallah. Tüm arkamızdan bizi desteklemelerini rica ediyoruz.
Devlette devamlık esastır ve kıymetli arkadaşların bizden sonra bu göreve devam edecekler yöremiz adına bölgemiz adına çalışmalar yapacaklardır.
Filyos'ta dün bildiğin gibi doğalgaz devreye alma töreninde Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdeler verdi. Tabii ki müjdeler devam edecek 27'sinde de Mersin'de nükleer santralimizi hizmeti açacağız Allah'ın izniyle arka arkaya hizmetlerimiz devam ediyor cenabı Allah inşallah milletimize karşı mahcup etmez. Milletimizden Allah razı olsun bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı hepsine teşekkür ediyoruz"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz