Fenerbahçe Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu'nun ardından stadyumun isminin "Fenerbahçe Atatürk Stadyumu" olması hakkında yönetime yetki verildi. Stadyumun ismi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gerekli izin aldıktan sonra resmileşecek.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun isminin "Fenerbahçe Atatürk Stadyumu" olması hakkında yönetime yetki verildi. Stadyumun isim değişikliğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gerekli izin alındıktan sonra resmileşeceği öğrenildi. 

ALİ KOÇ: ATATÜRK OLACAKSA EN ÇOK BİZE YAKIŞIR!

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, stadyum isminin değişikli konusunda açıklamalarda bulunarak "Büyük kulüplerden birinin stadının isminde Atatürk olacaksa, bu da en çok bize yakışır. Sizlerden onay aldığımız takdirde, gerekli yasal süreçler başlatılacak. Devletimizin kapısını çalacağız. Onların bizi anlayışla karşılayacağına dair zerre şüphem yok. İnşallah yanılmıyorumdur. Muhtelif görüşler oldu, stadımıza nasıl sponsor olacak soruları oldu. İçiniz rahat olsun, biz her şeyi düşündük. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, Atasına sıkı sıkıya bağlı olan; Atasının sempatisini ve övgüsünü kazanmış Fenerbahçe'nin mabedinin Atatürk ismini taşımasının uygun olacağını düşünerek sizlerin onayına getirdik" dedi. 

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz