AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci'nin  Kasım ayında Çatalağzı Belde Teşkilatı toplantısında "İt herif itlik yapma" dedigi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ozan Köksal istifa etti. 
Geçtiğimiz günlerde Kilimli İlçe Başkanlığına istifa dilekçesini vererek istifasını açıklayan Ak Parti Çatalağzı Nelde Başkanı Demirhan Demircioğlu'nun ardından, Ak Parti Çatalağzı Gençlik Kolları Başkanı Ozan Köksal da istifa etti.
Köksal yaptığı açıklamad, " Değerli dava arkadaşlarım ve  Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerim, 09.04.2023 tarihi yani bugün itibariyle Belde Gençlik kolları başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bu süreçte elimizden geldiğince Partimize Hizmet Etmeye çalıştım  Bu süreç zarfında bizlere destek veren  Ak Parti Camiası içindeki değerli arkadaşlarımı ve Başkanlarıma teşekkür ederim. Bu görevi bana laik Gören Demirhan Demircioğlu  Başkanıma  Teşekkür Ederim Teşkilat mensubu arkadaşlarımızdan Büyüklerimizden  farkında olmadan kırdığım  olabilir, hakları bana geçen  herkes den haklarini helal etmelerini istiyorum.Ben de Hakkı olan varsa hepsi helal olsun.
Bizim görüşümüz, kararımız davamız Recep Tayyip Erdoğan davasıdır. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Selam ve sevgilerimle" dedi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz