AK Parti Merkez İlçe eski Yönetim Kurulu üyesi Özcan Doruk, görevinden ve partiden istifa etti. Doruk, istifasının ardından yaptığı açıklamada "İstişareler yapıyorum şahsıma yapılan davetide değerlendirip, çağrılmadığım yerde olmayacağımı ve davet edildiğim yerde görev yapacağımı bir kez daha beyan edip, yakın zamanda karar vererek, yoluma devam edeceğim" diyerek Yeniden Refah Partisi'ne katıldığını kamuoyuna duyurdu. 

Özcan Doruk'un istifasıyla ilgili açıklaması şu şekilde;

"Kıymetli Hemşehrilerim,

2002  Yılından bu yana dava bildiğim, hiç bir çıkar menfaat ve beklentim olmaksızın çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Zonguldak  il teşkilatı görevimden gördüğüm lüzum üzerine teşkilatın önünü açmak adına 16.02.2024 Tarihi itibariyle İstifa etmiş bulunmaktayım.

İstişareler yapıyorum şahsıma yapılan davetide değerlendirip, çağrılmadığım yerde olmayacağımı ve davet edildiğim yerde görev yapacağımı bir kez daha beyan edip, yakın zamanda karar vererek, yoluma devam edeceğim. Yeniden Refah partisini en güzel şekilde temsil etmek, en güzel şekilde hizmet etmek ve canla başla çalışarak, dinime, vatan ve milletime hizmet düstur ile yeni bir yola girmek üzereyim. Rabbim hayırlı ve güzel olanı ihsan eylesin.

Bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz emek veren tüm dostlarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum… Saygılarımla.

OKYANUS GİBİ BOL.. ELİF GİBİ DİMDİK.."

Kaynak: Ersin Çorbacı