31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi kamuoyu tarafından adaylar merakla bekleniyor. Siyasi parti genel merkezleri ise adayları belirleme konusunda çalışmalarını sürdürürken, Zonguldak'ta da adaylar netlik kazanmaya başladı.
"EREĞLİ'DE ERDOĞAN RÜZGARI"
Pazar günü İstanbul adayını açıklayacağını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Ankara adayını paylaşacak. Zonguldak'ın Belediye Başkan adaylarının da pazar veya daha sonraki günlerde açıklanması bekleniyor. Kdz.Ereğli ilçesinde ise Belediye Başkan adayının eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın olacağı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde de Erdoğan'ın ilk ismini paylaşan Yeni Adım olmuştu. Ak Parti tabanı tarafından Erdoğan'ın ismi memnunlukla karşılandı.
FAZLI ERDOĞAN KİMDİR?
01.01.1956 tarihinde Gümüşhane’de doğdu. Babası Ağabey, annesi Tevhide Hanım. Sanayici ve İş Adamı.Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Edebiyat Bölümü’nü bitirdi. Bir süre öğretmen olarak görev yaptı. Yurtdışında ENKA Holding’de yönetici olarak çalıştı. Değişik iş kollarında hizmet veren firmaların yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulundu. Ak Parti 22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili olarak TBMM’de yer aldı. Arapça bilen Erdoğan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi