ÖZEL HABER

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin ardından  AK Parti Zonguldak Eski Milletvekili Hüseyin Özbakır Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi oldu. 
HÜSEYİN ÖZBAKIR YENİ ADIM'A KONUŞTU
AK Parti Zonguldak Eski Milletvekili Hüseyin Özbakır Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Hüseyin Özbakır Yeni Adım'a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi: "Şimdi duygularımla şunu şöyle ifade edeyim. Sayın Cumhurbaşkanımız sağ olsunlar bizi Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi olarak layık gördü. Orada görevimize devam edeceğiz. Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'nun görevi teşkilatlardaki uyumsuzları,  gidermek. Ben de bununla ilgili olarak Genel Merkezle çalışmalarımıza devam edeceğim. Şimdilik söyleyeceğim budur. Henüz daha toplanmadık tabii. Toplandıktan sonra netleşecek. Uyuşturmacılık dosyaları varsa onları görüşeceğiz. Tabii ki bu bizim için önemli bir görev" dedi. 
"ZONGULDAK'IN HER ZAMAN YANINDAYIM"
Hüseyin Özbakır Zonguldak'ın her zaman yanında olduğunu, milletvekilliği döneminde kıymetini bilenler ve bilmeyenler olduğunu belirterek şunları söyledi: "Biz her zaman Zonguldak'ın yanındayız. Zonguldak'ın yanında olduk. Yaptığımız hizmetler zaten belli. Biliyorsunuz orada birçok hizmetimiz oldu. Ama değerini bilen olur, bilmeyen olur. Vatandaşlardan tutun da yollardan, Filyos Projesine kadar birçok hizmetimiz oldu" 
"VİCDANIM RAHAT"
Özbakır: "Oradan vekil oldum. Vicdanen rahatım. Zonguldak'a yakışır hizmet yaptığıma inanıyorum. Bilen olur bilmeyen olur ama bilenler beni arıyorlar, soruyorlar ve halen daha vatandaşlar beni çok arayan var. Vatandaşlar benden yardım istiyorlar hala. Eşim Deniz Hanımla beraber yardımcı olmaya çalışıyoruz. Evet eşim de biliyorsunuz bu işlerin içinde sağ olsun. 
Velhasıl her şekilde Zonguldak'a yardımcı olmaya çalışıyoruz. Zonguldak'tan uzaklaşmadık. Arada bir gidip geliyoruz."
dedi. 
 

Kaynak: Ender Yüksel