1 yıllık stajını da tamamlayan Dr.Mithat Yüksel (54) emekli oldu. Stajını tamamladıktan sonra ruhsatını Baro Başkanı Türker Kapkaç'tan bizzat teslim alan Dr. Mithat Yüksel çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.

Doktorluk kadar hayatta hak arama mücadelesin de çok önemli olduğunu ve bu sebeple hukuk okumaya karar verdiğini ifade eden Doktor ve Avukat Mithat Yüksel şunları söyledi;

"Mutluyum. Gayet büyük bir mutluluk bu. 1992 yılında top fakültesimi bitirdim. Sonrasında meslek hayatıma atıldım.  Eylül 2023 tarihi itibariyle de mesleğinden emekli oldum. 2016 yılında hukuk fakültesini bitirmiştim. Bu süreç içinde stajıma başladım ve stajım şu anda bitti. Artık emekliyim ve inşallah bundan sonra avukat olarak meslekte çalışacağız. 

Doktorluğu layıkıyla yaptımve mesleğimle ilgili bir sıkıntım olmadı hiç bir zaman. Hukukun da hayata gerekli olan bir şey olduğunu fark ettiğim için bu mesleği de yapabileceğimi düşündüm ve bu mesleği seçtim. Zaman süreci içinde hukuğun herkese lazım olduğunu gördüm ve ondan sonra bu mesleği yapmak için çaba gösterdim ve başardım çok şükür"

Kaynak: Ercan Demir