Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli teşkilatında partililerle buluşan Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Kargidan iddialı sözler sarf etti.

Erdinç Kargidan yaptığı açıklamada, babacığım ne olduğu için çok mutlu olduğunu ve bu seçimleri kazanacağını belirtecek şunları söyledi;

"Malumunuz siyaset uzun yollu, uzun soluklu bir hizmet mücadelesidir.  İsmet İnönü 1950 genel seçimlerinde kaybetmiş muhalefette kalmıştı. Rahmetli Deniz Baykal her ikisini de rahmetle anıyorum. 1990 genel seçimlerinde baraj altında kalmış Cumhuriyet Halk Partisi meclise girememiştir. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi hem genel hem de yerel siyasette hizmet yarışında hiçbir zaman geri durmadı. 
Kilimli'mizde biz de yıllardır çok büyük hizmet yarışı mücadelesi verdik. Bu yarışta bazen başarılı olduk, bazen de meclis muhalefetinde kaldık. Şu anda da bulduğumuz gibi.
Malumunuz Cumhuriyet Halk Partimiz uzun yıllar Kilimli Belediyesi'nde hizmet fırsatı bulamadı. Buradan, Alaca ağabeyimizi de, rahmetli belediye başkanımızı da ve tüm eski belediye başkanlarımıza da rahmetle anıyorum.

Ben kısa bir süre dışarıda kaldım ama şu an baba ocağındayım. 
Sizlerin arasındayım ve sizlerin arasında olmaktan son derece mutluyum.

Şuna kesinlikle inanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi 2024 31 Mart Belediye başkanlığı seçimlerinde Kilimli'ye hizmet etme fırsatını yakalayacaktır. 

Çok yüksek azim ve çok büyük heyecanla bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. 

Buradaki coşkulu bu aday adaylığında şahsıma büyük güven ve destek olarak görüyorum. Hep birlikte yapabileceğimize inanmanızı istiyorum. Yaşasın cumhuriyet, yaşasın demokrasi, yaşasın Sevgili arkadaşlarım, yaşasın demokrasi çünkü 64 kişilik belediye iş sözleşmesinin imzası atılmıyor. Ama bu imzayı Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı atacak.

Yaşasın demokrasi.
Hukuksuzca yıkılan balıkçı barınaklarına sahip çıkacağız. Oradaki ailelemize,  ben orada ki balıkçı barınakların da bir damadı olarak söz veriyorum sahip çıkacağız.

Yaşasın demokrasi, açlık sınırı altında yaşamaya mahkum edilen emekli için, asgari ücretli için, hepimiz için. 
Sizlerle biz bu seçimi kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız."

Kaynak: Ercan Demir