TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta yer alan Zonguldak Kömürspor’da Cumartesi günü yapılan kongrede Başkanlığa seçilen Salih Demir, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. 
Lige iyi bir başlangıç  yaptıklarını belirten Salih Demir, öncelikli hedeflerinin küme düşme korkusu yaşamamak olduğunu belirtti.
Şehrin destek vermesi durumunda  zirveye oynamak için ellerinden geleni  yapacaklarını belirten Demir, şunları söyledi” Biz  lige iyi başladık, güzel puanlar aldık. İçinde bulunduğumuz maddi  durumlar göz önünde bulundurulursa Play-Off oynayacağız diye bir idamız yok. Öncelikle yerimizi sağlama almak istiyoruz. Ancak  önümüzdeki maçları da alıp iddiamız devam ederse şehrin de desteği gelirse sonuna kadar kovalarız. Bu takım tüm şehri temsil ediyor. Kongre sürecinde aday çıkarsa  seve  seve  her türlü desteği veririz diye açıklama yapmıştık. Ama kimse çıkmadı. İş yine başa düştü.Biz Zonguldak Kömürspor’a her zaman hizmet etmeye hazırız. Bu görevden kaçmayız. Ama bu takıma artık şehrin destek olması gerekiyor. Çünkü tüm Zonguldak’ı temsil ediyor.” dedi
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi