Zonguldak'ta her Çarşamba ve Cumartesi günü vatandaşa hizmet veren Soğuksu Halk Pazarı'nda bugün yine yoğun günlerinden birini yaşıyor.
Meyve ve sebzelerin süper marketlere ve manavlara oranla daha uygun fiyatlara satılması, dar gelirli vatandaşların halk pazarını tercih etmesini sağlıyor.
MİRAÇ BALCI'NIN ACI BİBERLERİ DAMAKLARI YAKIYOR, CEPLERİ YAKMIYOR!
Zonguldak Soğuksu Halk Pazarı esnaflarından Miraç Balcı, diğer esnaflar gibi meyve-sebze satmıyor. Balcı, pul biler, nane, limon, kekik ve bir çok mutfakta kullanılan ürün satıyor, vatandaşın damak tadına hitap ediyor.
Miraç Balcı, "Zonguldak Halk Pazarı'nda ürünler çok uygun. Vatandaş her türlü meyve ve sebzesini, diğer ürünleri pazardan daha uygun, daha kaliteli temin edebilir. 
Benim tezgahımdaki ürünlerde marketlere oranla çok daha uygun. Tabiki tezgahımızda acı, tatlı ürünler var. Yemeklere lezzet katan ürünlerimiz var. Kırmızı pul biberlerimiz damak yakıyor, ancak kesinlikle cep yakmıyor. 
Satışlarımız gayet iyi. vatandaşlar pazara ilgi gösteriyor. Biz esnaflar da vatandaşımıza güler yüzlü davranıp onları süper marketlerden halk pazarlarına çekmeye çalışıyoruz. Bu bir ticaret, bu bir rekabet" dedi.
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz