Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe eski Başkanı Fikret Zaman, ilçe kongrelerini değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 6 ilçenin kongrenin yapıldığını ve değişim yaşandığını söyledi.
Şimdi önümüze Devrek ve  Merkez ilçe kongrelerinin kaldığını ve burada değişimlerin olacağına inandığını ifade eden Fikret Zaman, İl Başkanlığı konusu da değişimin gerekli olduğunu ve kaçınılmaz olduğunu belirterek şunları ifade etti:

"DEĞİŞİM ŞART"

 "Öncelikle şunu söyleyeyim. Biliyorsunuz bizim kongrelerimiz pandemiden dolayı geriye atılmıştı. Sonra seçimler var diye geri atıldı. Eee 3, 3.5 yıl sonra ve yorulmuş olan il yöneticileri, ilçe yöneticileri nice sizler de görüyorsunuz. Basında görüyor, halk da görüyor. Dolayısıyla bir değişiklik ve genel merkezden de söylenen değişim doğrultusunda evet ilçelerde kongreler başladı. Devrek ilçesi hariç bugüne kadar yapılan 6 ilçenin 5 ilçesindeki kongrelere katıldım. Çok güzel, iştahlı, şevkle beraber tüm delegelerimiz, üyelerimiz seçimlere katılıyor. Değişimler çok güzel Ereğli'de, Kozlu'da, Kilimli'de, Gökçebey'de, Devrek'te yapılan kongrelerde çok güzel kadrolar iş başına geliyor. Şimdi önümüzde Alaplı Kongresi ve merkez ilçe Kongresi kaldı. Dileğim odur ki bunlarda da aynı doğrultuda ısüreç sürer. Ve doğru insanlar yönetimlere gelir. Ve genel merkezin söylediği gibi değişim de buralarda Zonguldak'ta da yaşanmış olur. 

"İL BAŞKANLIĞINDA DEĞİŞİM  GEREKLİ"

Fikret Zaman, "il Başkanlığı Kongresi yapılacak. Burada değişim gerekli.. Cumhuriyet Halk Partili duyarlı arkadaşlarımız da görüyor, değişim gerekliliğini. Halkımız da görüyor değişim gerekliliğini. Mutlaka bir değişim olacaktır.
İl başkanlığı aday isimi konusunda  daha erken. Şu anda herhangi bir insan üzerinde durulması doğru değil" dedi 
(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz