Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol,  Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na "Soysuz" diyen İYİ Parti'nin Sivas adayı Mehmet Ceylan'a çok sert  tepki göstererek, "Son derece fütursuz,  cahil, akli dengesini kaybetmiş terbiyesiz ve seviyesiz bir kişi" ifadesini kullandı.

İl Başkanı Burak Erol muhtarlarla düzenlenen kahvaltı programında konuştu.

İyi Parti'nin Sivas Belediye başkan adayının son derece terbiyesiz fütursuz ve cahilce bir konuşma yaptığını belirten İl Başkanı Burak Erol şunları söyledi

''TERBİYESİZ AHLAKSIZ CAHİL HERİF''

"Apaçık bir yalanla genel başkanımız Temel Karamollaoğlu'nu  hedef alan İYİ Parti, Sivas, belediye başkan adayı. Ben kendisini dinledim konuşmasını. Siz de dinlersiniz. Ben hayatım boyunca 30 yıl Siyaset yapıyorum. 1998 yılında mezun oldum. 25 yıldır çalışma yaşamı içerisindeyim. Ben böyle terbiyesiz, ahlaksız bir adam yok. Son derece fütursuz, son derece cahil, aynı zamanda da akli dengesini kaybetmiştir. Bu terbiyesiz, seviyesiz, aynı zamanda cahili Sivaslılara ve aziz milletimize öncelikle havale ediyorum. Bu partiyi Zonguldak ilinde 4 yıl il başkanlığını yapmış, çok kıymetli bir valimiz vardı Sayın Yavuz Erkmen. 4 yıl burada il başkanlığı yaptı. Bartın'da valilik yaptı, Zonguldak'ta valilik yaptı. Bu teşkilatın İYİ Parti diye bir teşkilat yoktu. İlçe ilçe, belde belde, cebindeki parayla bu teşkilatları kurdu ve insanları bu partiye üye yapmaya çalıştı ve bu partinin il başkanına bu partinin genel başkanı şahitler var, ben şahitleri dinledim. Makam arabasının yanında (Sayın Valim sen benim adayımsın istifa et milletvekili adayı ol Sen benim adayımsın) demiş, Bu partinin genel başkanı. Ve ondan sonra bu partinin genel başkanı bu kıymetli valinizi aday yapmamış ve ne olmuş biliyor musunuz? Oradan Asma'da Osman birisi gelmiş Zonguldak'ta, birinci sıra milletvekili aday olmuş.

''BEN İYİ PARTİ'YE OY VEREN ABLALARIMA ABİLERİME ÜZÜLÜYORUM''

Ben İYİ Parti teşkilatına, İYİ Parti'ye gönül veren tüm Zonguldaklı ablalarıma, abilerime, kardeşlerime üzülüyorum. Zaten bize ifade ediyorlar. Kesinlikle ve katiyen bu partiye oy vermeyeceğiz. Bu parti de doğruluk, dürüstlük, ahde vefa fedakarlık hiçbir şeye önem verilmiyor. Dolayısıyla bu hareketi de buradan kınamak istiyorum.

Kaynak: Ercan Demir