Cumhuriyet Halk Partisi de düzenlenen törenle kendisine rozet takdim edildi.

CHP il binasında düzenlenen rozet törenine illetvekili Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, Gedlk Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Çatalağzı b
belediye Başkanı Adnan Akgün, partililer ve Gelik belde sakinleri katıldı.

DEVRİM DURAL; BURHAN SEZGİN BABA OCAĞINA GERİ DÖNDÜ

CHP İl Başkanı Devrim Dural,  yaptığı açıklamada gerek Belediye Başkanı Burhan Sezgin'in Baba ocağına tekrar geri döndüğünü belirterek şunları söyledi:

"İlk önce Sayın Gelik Belediye Başkanımız Burhan Sezgin'in partimize katılmaları dolayısıyla kendisine rozet takma töreninde  bulunacağız. Ben kısaca sizlere bilgi vermek istiyorum. Sayın  milletvekilimiz Eylem Ertuğrul da bizlerle beraber. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Deniz Yavuzyılmaz da Ankara'da süreci takip ediyor. Bu akşam itibariyle de kendisi MYK ve parti meclis toplantısında Sayın Burhan Başkanımızın  adaylığı noktasında gerekli girişimleri Ankara'da yapacaklar. Eğer parti meclisi Uygun görürse kendisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak Gelik Beldesi Belediye Başkanı olarak açıklanacak. Biz Zonguldak'ta mümkün olan en fazla belediye sayısına ulaşmak istiyoruz. 25'te 25 iddiamız şu an için devam ediyor. Bu yapmış olduğumuz  uygulamada Sayın Başkanımızın da bizi takdir etmesi, bizimle beraber yol almak istemesi ve bizim için çok değerli bir süreç. Kendisi de daha önce 2014 senesinde ve 2014 senesinde kendisi bizlerin bizlerin arasına katılmak istemiş Fakat nasip bugüneymiş diyelim. Kendisine baba evine geldiği için, baba evine geldiği için tekrardan hoş geldiniz diyorum. Kendisinin ikilik beldemizde yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz, farkındayız. Sosyal belediyecilik Anlamında bizim vizyonumuza uygun çalışmalar yaptığının da farkındayız. Bu çalışmaları bizim  vizyonumuzla düşüncelerimizle daha da ileriye getireceği noktasında en ufak bir şüphemiz yok. Kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum" 

ERTUĞRUL: CHP OLARAK ZONGULDAK'TA SEÇİMLERİ ÇOK FARKLI ŞEKİLDE KAZANACAĞIZ

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul,'da Zonguldak'ta seçimleri çok farklı şekilde kazanacaklarını belirterek şunları ifade etti:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak'taki büyüyüşüne, ilerleyişine şahit olduğumuz bir günde daha birlikteyiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman şunu söylüyoruz. Zonguldak'ta bütün ilçelerde ve beldelerde kazanmanın en güçlü adayı biziz. Mutlaka ve mutlaka sahip olduğumuz belediye sayısını koruyacağız ve bunun üzerine çık hiçbir sahip olduğumuz belediyeyi kaybetmeyeceğiz. Ve yeni belediyeleri hem ilçelerde hem beldelerde bünyemize katacağız. Halkımızın daha büyük kesimini Cumhuriyet Halk Partili sosyal belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız. Yani şeffaf belediyecilik, ranttan uzak Belediyecilik, kaynakların yandaşlara değil, tüm vatandaşlara eşit şekilde dağıtıldığı, herkese dokunulan sadece oy veren insanlara değil, oy vermeyen insanlara da dokunulan, insanların bana oy verdiğiniz hizmet var, oy vermediğiniz hizmet yok diye edilmediği bir anlayışı temsil etmek üzere Zonguldak'ta. Cumhuriyet Halk Partili belediye sayısını kesinlikle artıracağız. Bugün de Gelik beldemizin başarılı belediye başkanımız Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katılıyor. Bunun onurunu, gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de eminim ki 31 Mart Akşamından itibaren gelik'te tekrar Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağı dalgalanmaya devam edecek. Ben bunun mutluluğu içerisindeyim. Bunun gururu içerisindeyim. Ve çok eminim ki Zonguldak'ta merkezde de belediyeyi alacağız. Kozlu'da da belediyeyi alacağız. Bütün ilçelerde ve beldelerde En güçlü aday biziz. En iddialı olan adaylar Cumhuriyet Halk Partisi'nin mensubu adaylardır. Ve göreceksiniz biz bu seçimden Zonguldak'ta başarıyla çıkacağız."

BURHAN SEZGİN: 2019'DA YÜZDE 72 İLE SEÇİMLERİ KAZANDIM BU SEÇİMDE %80 İLE KAZANACAĞIM

AK Parti'den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılan Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin'de bugün kendisinin yarın da meclis üyelerinin ve belde sakinlerinin AK Parti'den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılacağını söyledi.
2019'da yüzde 72 oy oranı ile kazandığı seçimleri bu seçimde %80 oyla kazanacağı iddiasında bulunan Gelik Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Gelik Belediye Başkan Adayı Burhan Sezgin, konuşmasında  Cumhuriyet Halk Partili dava arkadaşlarına seslenerek şunları söyledi!

"Sayın başkanım. Sayın vekilim, il başkanım, sayın ilçe başkanım ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe il ve yönetimi dava arkadaşlarım var. Bu saatten sonra çünkü Cumhuriyet Halk Partili olduk artık. Sayın basın mensuplatı. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Biz de Daha evvel yine Adana burada yanımızda. Çok evvelden bunları görüştük, konuştuk. Zaman zaman eee paylaşıyorduk. Bizim amacımız belediyelik olarak amacımız aslında halka, millete, devlete hizmet etmektir. Bu bugün buraya nasip oldu. Bugün burada başlayacağız inşallah. Temiz bir sayfa açacağız. Biz bu saatten sonra bugünden sonra tekrar gelirse Cumhuriyet Halk Parti'nin bayrağı altında seçime gireceğiz. Allah'ın izniyle bu evvelden, bundan evvel yaptığımız hizmetlerin kat kat fazlasını yaparak utandırmadan partimizin bize destek veren arkadaşlarımızın,  gönüldaşlarımızı utandırmadan yüzümüzün akıyla inşallah  Mart seçimlerinde hem seçimi geçmiş  dönemde aldığımız oy oranının daha yüksek oy oranını hem partimize yakışır hem bizi destekleyen gruplara yakışır şekilde 1 Mayıs'ı bir Nisan'ı inşallah kucaklayacağız. Ben bu partide bana gönül açan, değer veren sahiplenen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. Ben hepinizi sevgi ve saygımla selamlıyorum. inşallah Allah utandırmasın diyorum.
Biz 2019 seçimlerinin yüzde 72 oyla aldım
Şimdi bu hedefe yüzde 80'e çıkarmaya çalışacağım.  Bunu da başaracağıma inanıyorum. 
Yarın da Belediye Meclis üyelerim AK Parti istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılacaklar.

EYLEM ERTUĞRUL,  BURHAN SEZGİN'E CHP ROZETİNİ TAKTI

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekili Eylem Ertuğrul gerek belediye başkanı ve başkan adayı Burhan Sezgin'in yakasına CHP rozetimi takarak hayırlı olsun dedi.

Kaynak: Ercan Demir