Geçtiğimiz Cuma günü Zonguldak’a gelip bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştiren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, dönüş yolunda Temmuz ayında selden büyük zarar gören Çayköy’de mola verip, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u karşılamaktan onur duyduklarını belirten Çayköy sakinleri, sel felaketinin ardından yolların bozulduğunu, karayolu kenarlarına kanallar açılması gerektiğini, ulaşım hizmetinin sürekliliğin sağlanması ve yeniden bir sel meydana gelmemesi için karayollarının bir an önce yol çalışmalarını tamamlaması gerektiğini söylediler.

Çayköy sakinleri, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a, bölgedeki yerleşim alanlarına giden yolların ışıklandırılması yönünde talepte bulundu.

Musunlu, Kalaycıoğlu, Şeyhoğlu, Çayköy, Bazaraltı,Gebeşler, Kalaycıoğlu köylerine giden tali yolların bir proje kapsamında kısaltılması ve yol güzergahının ışıklandırması, yaya geçidi ve benzeri taleplerini Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a ileten Çayköy sakinleri, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çayköy sakinlerinin sorunlarını dinleyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kendisine iletilen sorunlarla mutlaka ilgileneceğini söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a teşekkür eden Çayköy’lü vatandaşlar, “ Sayın bakanımız köyümüzde duraklayıp sorunlarımızı dinledi. Sel felaketinden zarar gören altyapı ile ilgili sonuları kendisine ilettik. Sağolsun, ilgileneceğini söyledi. Bizler de Çayköy halkı olarak Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

HABER MERKEZİ

Editör: Metin Özden