Saadet Partisi Zonguldak belediye başkan adayı cem dereli MÜSİADziyaret etti. Ziyarette Cem Dereli’ye belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Saadet Partisi Zonguldak belediye başkan adayı Cem Dereli yaptığı konuşmada, “Zonguldak'ımız için önemli bir kuruluş olan MÜSİAD ekibini ziyaret ediyoruz. Sağ olsun kıymetli başkanımızın ve heyetinin kıymetli kabulüyle çok da mutlu olduk. Çok da güzel bir sohbet ettik Zonguldak için. Özellikle daha farklı şeylerin, daha güzel şeylerin, nasıl yapılabileceği konusunda birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Kıymetli görüşlerini ve deneyimlerinden kaynaklı, tecrübelerimden de faydalanarak bilgilerini aldık. Ben de kendimce bir takım Zonguldak'la ilgili farklı şeyleri söyleme fırsatını buldum. Bu kabuller için kendilerine teşekkür ediyorum. Inşallah Zonguldak artık 31 Mart'tan sonra daha yaşanılır, daha güzel bir kent olma yolunda Zonguldak'taki sivil toplum örgütleriyle, kuruluşlarla birlikte karşılıklı fikir alışverişi yaparak inşallah Zonguldak'a daha güzel bir hale getiririz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz bu bizler için. Inşallah Zonguldak'ta daha güzel şeyleri birlikte söyleriz” dedi.

MÜSİAD Başkanı Abdulkadir Aktarı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cem kardeşimiz. Bizlere ziyarete geldi MÜSİAD olarak. Kendilerine bu ziyaretlerinden, nezaketlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Pırıl pırıl, genç delikanlı Allah yolunu açık etsin. Zaten Erbakan Hoca'mızın talebeleri bunlar. Allah rahmet eylesin. değerli bir arkadaş. Yeni tanışıyorum. inşallah hayırlısı olur.” dedi.
 

Muhabir: Ercan Demir