ARELEL Şirketi adına açıklama yapan işadamı Davut Acar, Mustafa Özdemir'in, öteden beri avanta taleplerini geri çevirdiği için kendisi ve şirketi hakkında sürekli iftira ve karalama kampanyaları içeren yayınlar yapan, kişilik haklarına ve şirketin tüzel kişiliğine yönelik itibar cellatlığı yapmaya çalıştığını belirterek, çok ağır ifadelerle yerden yere vurdu.

Mustafa Özdemir'in, şantajcı kimliğinin Zonguldak kamuoyu tarafından yakından bilindiğini, işadamlarına yönelik şantaj, tehdit ve ajitasyon içeren yayınlarının gazetecilik mesleğini tamamen çıkar amaçlı kullanmasından kaynaklandığını ve geçmişte şantaj amaçlı çifte baskı yaparak şantajcı kimliğinin tescil edildiğini ifade eden Davut Acar;

" Gazeteciliğin yüzkarası Mustafa Özdemir, tarafımdan defaatle maddi talepte bulunmuş, ancak şantajcılığı meslek haline getiren bu kişinin talepleri hiçbir zaman tarafımdan kabul edilmeyip, geri çevrilmiştir.

Sırf bu nedenle tarafıma ve şirketime karşı husumet besleyip, yasa ve yönetmeliklere uygun olarak üstlenip, yine sözleşme ve şartnamelerine uygun olarak zamanında eksiksiz olarak teslim ettiğim belgeleri ile sabit işleri, şaibeli işler gibi gösterip, zamanında yapılmadığı, geciktirildiği izlenimi oluşturmak suretiyle şirketimizi ve ilgili kamu kuruluşlarını zan altında bırakacak şekilde sürekli ve sistematik yayınlar yapmaktadır.

Bu kişiyi Zonguldak kamuoyu huzurunda müfteri ilan ediyor ve bir yıl geciktirildiğini iddia ettiği Doktorlar Sokağı zemin kaplaması işinin zamanında tamamlanıp, geçiçi kabulü ve kesin kabulünün zamanında yapıldığını ve işin eksiksiz olarak teslim edildiğini belgesi ile kamuoyuna açıklıyorum.

Zonguldak Belediyesi ile Şirketimiz arasında yapılan sözleşme ve şartname gereğince Doktorlar Sokağı zemin kaplama işine ilişkin "Yapım İşleri Kesin Kabul Tutanağı"nda yer aldığı gibi 22.04.2021 tarihi işe başlama tarihi olarak belirlenmiş olup, 11.11.2021 tarihinde tamamlanmış olup, bu bilgilere ait belge açıklamamız ekinde yer almaktadır.

Zonguldak Belediyesi'nin ihale açmış olduğu Fener Rekreasyon Alanı Projesi işine de şirketimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin yasa ve yönetmelikleri çerçevesinde, ihale şartnamesine uygun olarak katılmış ve ihaleyi üstlenmiştir.

Tamamen yasal çerçevede gerçekleşmiş olan bu ihaleyi dahi, şaibeli göstermek gayreti ile şirketimiz aleyhinde aynı şantaj anlayışı ile yayın yapmıştır.

Bu itibarsız kişinin, şirketimizin itibarını zedelemeye çalışmasına izin vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz.

Taleplerini yerine getirmedik, bundan sonra da getirmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

HAMİT ASLANKILIÇ'IN, MUSTAFA ÖZDEMİR HAKKINDAKİ PAYLAŞIMINI PAYLAŞTI

" İCRA REKORLARI KIRAN DOLANDIRICILAR PRENSİ "

 İşadamı Davut Acar, kendisi ve ARELEL Şirketi aleyhinde sürekli yayın yapan Mustafa Özdemir'in, kendisiyle ortaklık yapmak şanssızlığına uğramış olan Hamit Aslankılıç'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımdan örnek vererek, " Bu haysiyetsiz kişiyi benden değil, kendisiyle ortaklık yapmak şanssızlığına uğramış olan Sayın Hamit Aslankılıç'tan öğrenin" diyerek, sözkonusu paylaşımı aktardı.

Paylaşım şu şekilde :

" Sahte noter, sahte kira kontratı bilirkişisi, zimmetine para geçirmekte uzman kod adlı hırsız, evrakta sahtecilikte çığır açan………, borcunu ödemeyip icra rekorları kıran dolandırıcılar prensi, işçinin hakkını çalan soyguncu, ajitasyon duayeni…………"

İşadamı Davut Acar, kendisi ve şirketi hakkında son yaptığı yayın nedeniyle de yargı huzurunda hesaplaşacaklarını söyledi.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz