Yeniden Refah Partisi Muslu Belediye Başkan Adayı Ercan Gönültaş, seçmenlere sandıkta kullandıkları oyun resmini çektirme baskısı gibi mide bulandırıcı davranıştan vazgeçilmesi uyarısında bulundu.

Özellikle termik santralde çalışan seçmenlere siyasi baskı yapılmaması, onların her birinin oy pusulası olarak görülmemesi ve işten çıkarılma baskısı yapılmaması konusunda uyardığını aksi halde gereğini yapacağını belirten Ercan Gönültaş sert konuştu.

Alın teri ile çalışan işçiye baskı yapılmasının zulüm ve kul hakkı olduğunu belirten Ercan Gönültaş, "Sakın ola, beldemde işe biz aldık diye kendisine yandaşlık yaptıran, çağ dışı davranış ile korku salan, siyasetçileri adamlık gösterip sandığa gömmek en güzel davranışınız olsun." dedi.

Yeniden Refah Partisi Muslu Belediye Başkan Adayı Ercan Gönültaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“BÖYLE BİR ŞEY DUYARSAM GEREĞİNİ YAPARIM!”

"Çok kıymetli çok değerli sevgili dostlarım, Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı olarak Muslu'daki sevgili vatandaşlarımıza en kalbi sevgi saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Bir haftadır beldemde hemşerilerimle hasret gideriyorum. Nasıl özlemişim anlatamam, Herkesle kucaklaşıp hasret giderdik. Muslu beldesinde güneş ailesinin düğüne katıldım. Her bir dostlarımı kucaklama, kaynaşma, konuşma fırsatım oldu. Muslu'da sanatçı kimliğimi bir kenara bırakıp içlerinde bir gönüldaş olmanın keyfini hazzını mutluluğunu yaşadım. İşimiz gereği hep İstanbul da olduk.  Bizleri televizyon programları ile takip ettiler. Demek ki izlemişler ki hemşerilerimin büyük teveccühü ile karşılaştım. Masa masa her bir dostlarımla ayrı ayrı selamlaştım kucaklaştım. Gözlerinin içleri gülüyordu. Her biri ile yakından ilgilendim bu buluşmaya doyamadım. Doymam mümkün değil. Hiç bir kimseyi ayırt etmedim.

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün başkanımız da düğüne icabet etmişti. Kendisiyle geçmişte Çatalağzı'na Hababam sınıfı oyuncularını getirmiştim. Bundan dolayı kendisine teşekkürlerimi sundum, minnetimi gösterdim. Baktım ki yanımda CHP adayı Fırat Kabadayı vardı. Hemen onunla selamlaşıp adaylığını kutladım. Birkaç ikaz da bulundum. Geçmişte yapılan kirli siyaseti bu seçimde görmek duymak istemediğimi belirttim. Eren Enerji de çalışan işçiler oy pusulası değildir. Onlara işten çıkarırız baskısını duyarsam gerekeni yaparım. Ayrıca oy kullanırken işcilerinize kabinde resim çektiriyormuşsunuz böyle çağ dışı insanların oy kullanma hürriyetine baskı yapıyormuşsunuz. Böyle bir yaklaşımı ne ben ne de başkası yapmasın dedim. Bana söz verdi, yapmayacağım dedi.

İstiyorum ki adaylar kendilerini en güzel şekilde tanıtsınlar. seçmen de hür iradesiyle kendine yakışan adayını anlasın, algılasın, analiz etsin, hem Eren Enerji de faydalı olacak, hemde Ankara da meclis te güçlü ve çevresi olan adayını belirlesin. Yalnızca Eren Enerji'nin belediye başkanı değil, Ankara da iş çeviren belediye başkanı olsun. Kamuya girecek olanlarında belediye başkanı olsun. Tayin isteyen memur kesimin belediye başkanı olsun. Fakire fukaraya el veren, dışarı da işsiz kalana sigortasını tamamlamak için iş imkanı bekleyenlerin belediye başkanı olmak. Hedefim herkesin belediye başkanı olmak. Bana oy verdin, vermedin ayrımcılığı bitsin istiyorum. Çok ayıp mide bulandırıcı bu davranışdan vaz geçilmesi gerektiğine inanıyorum.

SAKIN HA! İŞE BİZ ALDIRDIK DİYE KENDİSİNE YANDAŞLIK YAPTIRAN KORKU SALAN SİYASETÇİLERE İZİN VERMEM

Belediye başkanı adayı demek o bölgenin tanınanın bilinen söz sahibi olan, çevresi olan, sözü geçen, insanları bir gönüldaş olarak peşinden sürükleyen, dili tatlı, egosu olmayan, kazanabilir miyim, yada kazamazmıyım endişesi olmayan, gayet rahat güler yüzlü sevecen sempatik. avrosu yüksek. Sevgi odaklı, selam bekleyen değil, selam veren,  hal hatır soran,

Sakın ola, beldemde işe biz aldık diye kendisine yandaşlık yaptıran, çağ dışı davranış ile korku salan, siyasetçileri adamlık gösterip sandığa gömmek en güzel davranışınız olsun. Alın teri ile çalışan bir işciye baskı yapılması zulümdür kul hakkıdır.

Beldemde bir kimsenin seçim arenasında işten çıktığını duyarsam yerel ve Ulusal kanalları Muslu'ya yığarım. Her bir Eren'de çalışan işcilerin arkasında kale gibi basın olarak arkasındayım.

Eren Enerji hiç bir partinin siyasi oyuncağı değil olamaz da, Eren Enerji, şunu yapar, kim belediye başkanı oldu ise adam gibi onunla çalışır, bundan da zerre şüphem olmaz. Türk ekonomisine katkı sağlayan Eren Enerji kendisiyle düzgün çalışacak erdemli çalışkan bir belediye başkanı ile beraber olmaktan haz duyar. Birde belediye başkanı olacak kişi kendisinden önceki belediye başkanının kanadı altında onun desteğini beklenti içinde acizliğini yaşıyorsa vay o adayın haline.Bu sefer sevgi saygı hürmet eden gönül adamı kazanacak.

SABAHATTİN ADIYAMAN FIRAT KABADAYI'YA NE KADAR DESTEK VERİRSE VERSİN SONUÇ DEĞİŞMEYECEK

Dökme suyla değirmen dönermmi Allah aşkına, şunu anladım ki Sayın Fırat Kabadayı'nın halkı ikna edemeyeceğini anlamış oldum.  Sayın Sebahattin Adıyaman'nın desteğine ihtiyacı var. Halka egolu tepeden bakarsan bu şekilde davranırsan çürük dallara yapışırsın. bence

Sayın Sebahattin Adıyaman'nın desteğini düşüneceğine, halkın desteğine inancın olsa idi isabetli olurdu.

Sevgili dostum, Sebahatin Adıyaman  seni hala insani olarak seviyorum,  Zeki Gürsel gel aday ol dedi geldim. Benden önce aday oldum tüm kazancımı Muslu'ya gömdüm ve  aday olmadan Muslu'dan gittim. Zeki Gürsel başkan oldu. Sayın Sebahatin Adıyaman bir dahaki seçimde kendini hazırla dedim, bana Kazköylüler oy vermez dedin, ben herkesi tanıyorum dedim, konuşacağım dedim. Aradın beni şununla konuş bununla konuşuver dedin ve konuştum da keşke yapmasaydım. Nereden bileyim senin bu kadar değişeceğini, çok pişmanım sana destek olduğum için. Bir defa bizi Muslu'da onurize edemedin. Başkanlığı alırsam ben senin gibi olmayacağım merak etme, her zaman sen benim kanatlarım altında olacaksın eskiden olduğun gibi.

MUSLU'YA BELEDİYEYİ GETİREN TEKİN ÖZPOYRAZ'I BAŞ TACI EDECEĞİM

Muslu beldesine belediyeyi getiren adamı Sayın Tekin Özpoyraz'ı baş tacı etmek boynumun borcu olsun. Sayın Sebahatin Adıyaman, Sayın Fırat Kabadayı'nın istediğin kadar arkasında ol, destek ol fark etmez, bu sefer bu belediyeyi kazanamayacaksınız. Bunu net bir şekilde görüyorum. Hayal görmüyorum. Bu sefer sevgi saygı hürmet eden gönül adamı kazanacak. Herkes bu noktada gizli gizli seferber olacak. Sandıktan gönüllerin adamı sen istemesen de çıkacak. Hem de çok rahat çıkacak. Ben Muslu ya sevgiyle aşkla  inanılmaz muhteşem yıldız gibi parlayan başkanı olacağım inşallah.

MUSLU KENDİ KADERİNE OY VERECEK

Ben Muslu halkına inanıyorum güveniyorum. Bu güzel eğlenceli keyfini seven halk benim güzel yüreğimi görmekten geri kalmayacak. Zonguldak gönüllerin adamı kazandı mı diye merak içinde kalacak. Kazandığımız da Türkiye ve Azerbaycan bizden bahsedecek. Bu gururu Muslu'ya yaşatacağım inşallah zor değil. Yalnızca oy vererek gerçekleşecek. Bu kadar kolay ve net.

Muslu kendi kaderine oy verecek. Ben sahip çıkacağım inşallah. Ben tatlı sert sakin güç, Muslu'da bir tek kişi ayırmadan en kalbi selamlarımı sunuyorum.

(Haber-Ercan Demir)

Kaynak: Ercan Demir