Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Kargidan Zonguldak Gazeteciler Cemniyeti'ni (ZGC) ziyaret etti.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ziyaretten dolayı duyduğum memnuniyetimi dile getirdi ve adaylık yarışında başarı diledi.


CHP Kilimli Belediye Başkanı Aday Adayı Erdinç Kargıidan ziyarette yaptığı konuşmada oldukça iddialı konuştu.
Aday olduğu takdirde kazanacağına kesinlikle inandığını ifade eden Erdinç Kargidan , "İki aday adayı olarak şu anda yarışıyoruz. Bana yedek kulübesinde otur derlerse oturup bekleyeceğim ama bana gol atın derlerse de gidip golümü atacağım" ifadesini kullandı.

Kilimli Belediye Başkanı olduğunda ilk yapacağı projenin Kilimli'ye bir beton santrali kazandırmak olduğunu ifade eden Erdinç Kargidan, çok heyecanlı olduğunu ve bu heyecanı hizmete yansıtmak istediğini ifade etti.

Kargidan, yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

"ÖN SEÇİM İSTİYORUZ... HEYECANIMI HİZMETE YANSITMAK İSTİYORUM"

"ZGC’ye çok teşekkür ediyorum. İl başkanlığında aday adayı olduğumda baba ocağına döndüm. Heyecanı yüksek bir aday adayıyım. Bu bir hizmet yarışı. Biz de hizmet yarışında olacağız. Ne yaptığımı, nerede durduğumu biliyorum. 2019’da tir tir titriyordum. Şimdi o heyecanı daha güzel yöneteceğiz. Kilimli’de heyecanımızı vatandaşlarımızın evlerine yansıtıp bismillah diyeceğiz. İki aday adayıyız. Ön seçim istiyoruz, bununla ilgili bir problemimiz yok. Yeni gelmedim, geri geldim, baba ocağına geldim. Ne yaptığımı bilerek ilerleyeceğim. Kilimli için çok güzel projeler hazırladım. Kilimli’de bütçe çok önemli. Önce bunu düzenleyeceğiz. Ben hazırım ve Zonguldak’ın en heyecanlı adayıyım. Kilimli’nin beton santrali çalışacak, şantiyesi çalışacak. Çaybel’i gezdim ve hayran kaldım. Bu gibi bir işletmenin yüzde 25’i ile ben Kilimli’yi kalkındırırım. Hazırım ve inşallah Allah da bizi mahcup etmez. 
5 yıl önceki haksızlıkta gerçekten içim acımıştı. Yine aynısı olacak diye çok korkmuştum. Yedek kulübesinde otur derseniz otururum, gol at derseniz gol atarım. Bu işi önce Allah nasip edecek. Son gün 5’e yakın, başvuralım, bu yarışta biz de olalım dediler ve yaptık. Eksik evraklarımız vardı. İl başkanımıza teşekkür ediyorum. Başvurumuzu kabul etti."
(Haber-Ercan Demir)

Kaynak: Ercan Demir