Cumhuriyet Halk Partisi Kilimli belediye başkan aday adayı Erdinç Kargidan Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.

KGD Başkanı Mustafa Emen, Erdinç Kargidan 'a ziyareti için teşekkür ederek başarılar diledi.

CHP Kilimli belediye başkan aday adayı Erdinç Kargidan ziyarette oldukça iddialı konuştu.

Kargidan, "Ben CHP'ye yeni gelmedim arkadaşlar. Ben geri geldim. Ve yine bu sürece de her Her şey  çok güzel olacak" dedi.

Kilinli'ye hizmet etmek istediğini ifade eden Erdinç Kargidan şunları ifade etti;

"Ben birkaç gün önce yine sizlerin aracılığıyla partime katıldığımda adaylık başvurusu yaptığımda baba ocağındayım dedim. Şimdi basın emekçilerinin içinde olmak beni ziyadesiyle mutlu etti.  Sevgili arkadaşlar siyasetin son 20 yılında ben Kilimli'de vardım zaten. 2019'da bana haksızlık yapıldı diye İYİ Parti'den Kilimli de belediye başkan aday adayı oldum. İnsanlarımızın bir teveccühü vardı ama seçim kazanmaya yetmedi. Çünkü oradaki şu andaki Belediye başkanı adayı olan Kamil Altun kardeşimize nasip oldu. Kilimli'nin anahtarını 5 yıllık ona verdik. 
Dolayısıyla bu dönemde baba ocağına döndüm. Ve şunu lütfen ben yeni gelmedim arkadaşlar. Ben geri geldim. Ve yine bu sürece de her Her şey bak çok güzel olacağı aday olduktan sonra söyleyeceğiz.
Her şey ön seçimde başlayacak diye yola çıktık. Bir ön seçim talebimiz var. Talep ne olursa olsun baba ocağına döndüm Çok mutluyum. Sonuç ne olursa olsun partide siyaset yapmak istiyorum. Biz tek vücut olarak çıkacağız ve Kilimli'yi bu siyasi iktidrdan yönetimi kurtaracağız.
Ben emekliye dokunuyorum, haykırıyor. Esnafa dokunuyorum, haykırıyor arkadaşlar.  bunun için bir dur demek lazım. Ben buna da dur demek için yola çıktık

Bak ben Zonguldak bence enerji dolu olan adaylarından biriyim.   Ben üzdüğüm insanlardan özür dileyeceğim. Beni o günkü bu heyecanım, o günkü bu enerjim de bunu söylüyor. Ama ben bana haksızlık yapıldı diye çıktım. 
Kilimli'nin böyle heyecanlı, böyle çalışkan bir belediye başkanına da ihtiyacı var. Benim o heyecanım Kilimli de hiç bitmedi"

Kaynak: Ercan Demir