Zaman’ı partide CHP İlçe Başkanı Uğur Dikenli, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Uzundal, parti yöneticileri ve delegeler karşıladı.

Partisinin iktidar olması için çalışacağını anlatan Başkan adayı Zaman, “Partimde ilçe, il başkanlığı ve il genel meclisi gibi önemli görevlerde bulundum. Görevim sırasında tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza eşit bir duruş sergiledim. Yapmam gereken de buydu. Partimizin gerek Zonguldak’ta gerek ülkemizde yükselmesi için elimden gelen tüm çabayı göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tüm üyelerimizi delegelerimizi, halkımızı kucaklamak için bu göreve talip oldum”dedi.

Zaman, çeşitli kesimlerle bir araya gelerek mücadele edeceklerini ve partinin örgütünü bir araya getirip genişletmeyi hedeflediklerini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin savaş meydanlarında kurulmuş, kökeni Kuvayi Milliye’ye dayanan bir parti olduğunun altını çizen Zaman, “Ne zaman ki vatan dara düştüyse o zaman en önde mücadele edenler Cumhuriyet Halk Partililerse, bugün de dara düşen bir durum varsa, ekonomi kötüye gittiyse, bizlerin durmaya lüksü yok, en önde mücadeleye katkı sağlamak zorundayız. Bizler bu mücadelemizi maden işçilerimizle, orman köylülerimizle, çiftçilerimizle, esnafımızla, emekli, emekçilerimizle, köylülerimizle kısacası bu ilin ve ülkemizin güzel insanlarıyla vereceğiz.
Bir park yaptırmak için 10 kapı aşındıran muhtarlarımızla birlikte beraber vereceğiz. Bizler gelecekten umudu tükenmiş, evlenmek hayali kuramayan, ilk fırsatta yurt dışına kaçmaya çalışan gençlerimizle bu mücadeleyi vereceğiz. Bizler evine ekmek götürmek için çöpten atık, pet şişe, kağıt toplayan babalarla veya pazardan çürümüş sebze meyve evine götüren emeklilerimizle bu mücadeleyi vereceğiz. Yani özetle bizler bu mücadeleyi görmezden gelinen, insanca yaşam hakkı elinden alınmış, ekonomik koşullarda karın tokluğuna mahkum edilmiş halkımızla vereceğiz, gençlerimizle vereceğiz, emekçi kadınlarımızla vereceğiz.
Son söz olarak kısacası örgütten geliyoruz, örgütün sesi olmaya geliyoruz. Sizlerden de bu konuda destek istiyorum” diye konuştu.

CHP Devrek İlçe Başkanı Uğur Dikenli de yaptığı konuşmada, “Fikret Zaman partimizin iyi bir değeridir. Feraseti ve sağ duyusuna güveniyoruz. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ