Zonguldak'ta futbol maçlarında ender görülen bir olay yaşandı. Zonguldak Birinci Amatör Lig Merkez grubunda Play-Off mücadelesi veren Karamanspor, lider Terakkispor ile karşılaştı.
Fener sentetik sahada  oynanan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Müsabakayı Terakkispor son saniyelerde bulduğu golle 1-0 kazandı.
YENİLEN TAKIMI HOCASI HAKEMİ TEBRİK ETTİ

Futbol maçlarında yenilen takımların hocaları genellikle hakemin kötü yönetiminden yakınarak faturayı ona keserler. Ancak Zonguldak'taki maçta bunun tam tersi oldu.
Maçı 1-0 kaybeden Terakkispor'un tecrübeli antrenörü Serkan Bankoğlu müsabaka sonrası hakemleri iyi yönetiminden dolayı tebrik etti. Bankoğlu yaptığı açıklamada şu duygulara yer verdi;
Bugün gerçekten son zamanların en güzel maçını izledi futbolseverler. Biz Karamanspor olarak sakat ve cezalı oyuncularımız olmasına rağmen çok iyi mücadele ettik. Uzatma dakikalarında yediğimiz golle mağlup olduk. Rakibimiz Terakkispor'a Play- OfF gurubunda başarılar diliyorum. Güzel yönetimiyle hakem Eren Ferhat Çelik ve yardımcılarını tebrik ediyorum."

Kaynak: Ercan Aygün