Gelik insanı bize yapılan yanlışlığa karşı, haksızlığa karşı bize sahip çıktı

Gelik’te seçimleri üçüncü kez kazanan Belediye Başkanı Burhan Sezgin, “Gelik insanı bize yapılan yanlışlığa karşı, haksızlığa karşı dik durdu ve bize sahip çıktı” dedi.

Gelik halkına teşekkür ettiğini belirten Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin şunları söyledi;

KALDIĞIMIZ YERDEN DAHA EMİN ADIMLA İLERLEYECEĞİZ

“Biliyorsunuz AK Parti'yle başladık 2014 yılındaü seçimi kazandık. 2 dönem belediye başkanlığı yaptık ama 2024 seçimlerine girerken aday gösterilmedik. Biz de tercihimizi Cumhuriyet Halk Partisi'nden yana yaptık. Onunla birlikte ekip arkadaşlarımızla bize seçime girdik. Seçim de kazandık. Biz kendimize inandık. Arkadaşlarımıza inandık. Gelik’imiz inandık. Gelik insanına inandık. Gelik insanı bize yapılan yanlışlığa karşı, haksızlığa karşı dik durmuş. bize sahip çıkmış. Ben onlara teşekkür ediyorum ve seçimi kazandım. Inşallah kaldığımız yerden, daha emin adımlarla görevimize devam edeceğiz. Ben bize bu şartlarda, şu zamanda sahip çıkan, destek çıkan bir duruşla beraberdik, duruşla beraberdik. Destek veren, geri kalana çok teşekkür ediyorum. Biz inşallah bundan sonra bu aldığımız sorumluluk daha layıkıyla, daha ileriye taşımaya çalışacağız. Gelik beldesinde daha güzel hizmetleri hep birlikte başaracağız inşallah. 

Zonguldak il, ilçe ve belde belediye başkanları! Zonguldak il, ilçe ve belde belediye başkanları!

Projelerimiz hayata geçecek

Bizim en büyük projemiz orada kapalı düğün salonu ve pazar yeriydi. Onların zaten bir kısmı üçte birlik kısmı yapıldı. Onu tamamlayacağız. Doğal gazın devamı gelecek. Oradaki park, bahçe çalışmalarımız olacak. Kadına dönük istihdam alanları oluşturulacak. I
kapalı spor salonumuz için futbol sahası çevresi düzenlenecek. Beş yıl içerisinde bunları yayarak kısa vadede orta vadede uzun vadede inşallah hepsini tamamlayacağız. Bunun yanında bir de sosyal belediyeciliği ekleyeceğiz inşallah. Geri kalanının Gelik Beldesi'nin daha refah, daha güvenilir, daha bir temiz ortamda yaşamasını, daha sağlıklı bir ortamda yaşaması için elimizden geleni yapacağız inşallah”
 

Muhabir: Ercan Demir