İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük milletvekili aday listesini değerlendirdi.

Genel Merkezin aday belirleme sürecinde,  merkez ilçenin istediği bir sonucu sunmadığını dile getiren İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük;

"Sadece her şey iyi olacak diyorum. Artık gönlümde bir inancım kalmadı. Bunu belirtmek istiyorum.  Bize yapılan bir haksızlıktır. Biz Zonguldak'ı Zonguldaklılar yönetsin istiyorduk. Genel merkezin en büyük darbesi bize bu oldu" dedi.
Küçük; "Bir seçim sürecine girdik. Farklı beklentilerimizin olduğu bu süreçte istediğimiz bazı şeyler yolunda gitmedi. Genel merkezin bize sunduğu listede sıkıntılı bir süreçteyiz.
Yapabileceğimiz bir şey yok, İYİ Parti Zonguldak kurucusuyuz, en başından beri kar, kış, yağmur, güneş, demeden hepimiz cebimizden de harcayarak bir yerlere getirdik partimizi. Her şey iyi olacak diyorum, sadece dilemekle kalıyorum artık gönülden bir inancım kalmadı bunu belirtmek istiyorum. Bize yapılan bir haksızlık var. Artık ona sus, buna sus diyemeyeceğim kusura bakmasın kimse.
Biz istiyorduk ki Zonguldak'ı Zonguldaklılar yönetsin, biz en büyük darbeyi burada aldık. Buna hepiniz şahitsiniz verdiğiniz emekleri hepiniz biliyorsunuz. Hiçbir beklentimiz ve koltuk sevdamız yok. Ben 2 dönemdir merkez ilçe başkanıyım hepiniz biliyorsunuz ben o koltukta oturma taraftarı bile değilim, ben hep beraber olma taraftarıyım ayrımcılık olmasın diye gönlüm bu kadarına el veriyor. Biz nerede olursak olalım hep birlikteyiz önemli olan da bu" dedi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz