Zonguldak Bartın ili Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Aydeniz Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Zonguldak Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Başkanı Adem Aydeniz ve Yönetim Kurulu Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneğini Başkanı Serdal Acar hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette Bartınlılar Derneği Başkanı Adem Aydeniz şunları söyledi:

“Değerli ve Kıymetli dostum siyasette il başkanlığı yapmış spor kulüp başkanlığı yapmış bir çok dernekte aktif görev yapan ve şimdi de Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği gibi önemli bir yerde başkan olan Serdal Acar başkanıma Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik Serdal başkanımız siyasette ve spor camiasında kısa sürede Zonguldak'ta çok başarılı işlerin altına imza attı Zonguldak genel sorunlarını bilen çözmek ve yardımcı olmak için büyük özveri ve çaba gösteren nadir insanlardan birisidir. Serdal Başkanım koltuktan güç alan değil her zaman koltuğa güç veren başarılarını saymakla bitiremeyecegimiz nadir insanlardandır. Sayın başkanımın başarılı olacağından en ufak şüphemiz yoktur, bu vesile ile herşey için çok teşekkür ederim.Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum”dedi 

Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ise “Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız, değerli ve kıymetli dostum Adem Aydeniz Başkanımı ve yönetim kurulunu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sayın Başkanım ile sürekli bir aradayız ve Zonguldak için güzel çalışmalar yapıyoruz.Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız Adem Aydeniz dernek faaliyetleri başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz, elinden gelenin en iyisini yaptığını yakinen biliyorum. Adem Başkanımız ile dernek faaliyetleri ve genel konularda fikir alışverişinde bulunduk, dostane sohbet havasında geçen samimi bir hayırlı olsun ziyareti oldu,bizlere iyi dilek ve temennilerini sunan başta değerli ve kıymetli dostum Adem Başkanıma ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza nezaketlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği ve Zonguldak Bartın ili Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte kardeş dernekler olarak başarılı çalışmaların altına imza atacağımızı düşünüyoruz.dedi

Dernek Başkanı Serdal Acar konuşmasının devamında, "Zonguldak Karabük'lüler Derneği olarak kapımız da gönlümüz de Zonguldak ve Karabük'lü hemşehrilerimize kısaca halkımıza ve derneğimize hizmet etmek isteyen herkese sonuna kadar açıktır” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: Oğulcan Öz