Rödovanslı saha işletmelerinin sorunları ve çözümüne yönelik istişare toplantısı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir başkanlığında yapıldı.
Toplantı; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Rödevanslı Saha İşletmecileri, Alaattin Kurnaz, Hüseyin Bektaş, Erdinç Kargidan, Mehmet Aşkar, Resul Cesur, Ferhat Aşkar, Hasan Aslantürk, Suat Velioğlu, Musa Bahadır ile İşletme temsilcileri Sedat Yüksel, Levent Şile ve Pınar Nurcanlı’nın katılımları ile gerçekleşti. 
Toplantıya ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; Zonguldak Havzasında Taşkömürü üretimi yapan Odamız üyesi rödevanslı saha işletmelerinin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili uzun süredir çalışmalar yapmakta, lobiler oluşturmakta ve çeşitli girişimlerde bulunmaktayız. İlimiz ekonomisinin ve istihdamının lokomotif sektörü olan Taşkömürü Üretiminin hız kesmeden devam etmesi, Üyelerimizin sektörde yaşadıkları sorunlarının ve mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi için çalışmalarımıza ve temaslarımıza devam edeceğiz” dedi.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz