Rödövans Haberleri

rödövans haberleri ve güncel rödövans gelişmeleri, rödövans ile ilgili tüm video, rödövans fotoğrafları ve rödövans haberleri YENİ ADIM GAZETESİ sitemizde


GÜNCEL

Türkiye Taş Kömürü Kurumu  (TTK)Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı'ndan tarafında Taşkömürü Sahasını 15 yıllığına kiraya verecek.

SİYASET

Murat Kotra,Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı'nda madenciliğin sorunlarını dile getirdi ve rödovanstan bahsetti.

GÜNCEL

Yeraltı maden işletmelerine yapılan devlet desteği uygulaması, yıl sonuna kadar uzatıldı.

GÜNCEL

Rödövanslı saha sahipleri artan maliyetlerin ardından sorunlarına çözüm arıyor...

SİYASET

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "Rödövans, TTK'nın öz kardeşidir" dedi.

ZONGULDAK

Rödövanslı saha işletmecisi Alaattin Kurnaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 Nisan'da Zonguldak'a yapacağı ziyarette kendileriyle görüşmek istediklerini belirtti.

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nda  rödövanslı saha işletmelerinin sorunları ve çözümüne yönelik istişare toplantısı yapıldı.

ZONGULDAK

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay: "Rödovans iş insanlarımızı TBMM partimiz grup toplantısında kürsüde konuşturma yaptıracağım"

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Eren Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Emir Eren ile birlikte deprem...