TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor pazar günü deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaştı. 
Bu müsabaka küme düşme potasında olan iki takım açısından da büyük önem taşıyordu. 
Maça Gaziantep Bölgesi  A klasmanı hakemi Ali Yılmaz atılınca her iki takım iyi bir yönetim sergileyeceğini tahmin ederek  bu atamadan memnun kalmıştı.
Müsabaka Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube kanalından canlı yayınlandı.
Yaklaşık 50 bine yakın kişi bu maçı izledi. 
Ali Yılmaz bu maçta kameraların gözü önünde öyle büyük hataları yaptı ki Zonguldak Kömürspor'u adeta ateşin dibine attı. Zonguldak Kömürspor kalecisinin kafasına tekme atan futbolcuya kırmızı kart göstermedi. 2 metre önünde olan net penaltıyı çalamadı. 
Bu iki pozisyon şu anda sosyal medya hesapları başta olmak üzere  her yerde dönüyor. Yapılan yorumların %99'u birinin kırmızı kart , diğerini de penaltı olduğu yolunda. 
Ali Yılmaz tüm Türkiye'nin izlediği bu maçta 2 büyük hata yaptı ve koskoca bir camianın kaderi ile oynadı. 
Özellikle sosyal medyada Ali Yılmaz'a büyük tepki yağarken Zonguldak Kömürspor yönetiminin görüntülerle birlikte TFF'ye hakemi şikayet edeceği öğrenildi.
VİCDANIN RAHAT MI YILMAZ ?

Zonguldak Kömürspor taraftarı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada" A Klasman hakemisin. Bu şekilde yönetimlemi Süper lig'e çıkacaksın Ali Yılmaz. Sen daha 2. ligdeki maçın ağırlığını kaldıramadın. Veya art niyetlidir. Süper Lig'de nasıl maç yöneteceksin. Koskoca bir şehrin hakkında girdin. Vicdanın rahat mı rahat mı Ali Yılmaz ? 
Şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Muhabir: Ercan Aygün