25.01.1987 tarihinde imzalanan evlilik sözleşmesine istinaden bu düzeni bozuk, adaletsizliğin hüküm sürdüğü, salak - saçma dünyada 25.01.1988 tarihinden beri hayata tutunmaya çalışmaktayım. Şahsım olarak tarafınıza çok sayıda projeler sunup fazlasıyla kazıklar yemiş bulunmaktayım. İmkânsızlıklara rağmen çoğu zaman sözleşmeye sadık kalıp imkânsızlıklara kendimce çözüm aramış bulunmaktayım. Yarım yamalak da olsa imkânlar üretmişliğim de vardır. Çok sıkıldığım durumlar olduğunda bazı zamanlar işi bırakmak istesem de hiçbir zaman istifa etmeye teşebbüs etmemişimdir.

Yukarıda bahsi geçen şartlar dâhilinde az önce de bahsettiğim gibi tehlikeli oyunlara karşı tutunmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince dik durup, oyunlarla yaşayan insanlara karşı mücadele ettim ve mücadeleye devam etmekteyim. Gurur ve onur olgularından, akıl ve mantıktan hiçbir zaman vazgeçmedim. Şu zamana kadar çalıştığımız süre kapsamında vefalı ve sağduyulu olmaktan ödün vermedim; yalandan, çıkardan ve çıkar ilişkilerinden uzak durdum. 

Uzun zamandır hizmet ettiğim dünyada yeni bir yıla giriş yapacağız. Bu yeni yılda tarafınızdan herkesin söz gelimi de olsa dediği ama cidden olması gereken şeyleri ben de talep edeceğim. Adalet, barış, insanlık, huzur istiyorum tabii ki de. Daha da fazlasını; hatta kısacası yaşanabilir, sevginin-saygının egemen olduğu bir dünya istiyorum. Ayrıca o kadar yıllık hukukumuz ve sözleşmeye bağlılığım sebebiyle sizlerden ilk defa özel bir talepte bulunacağım. Ben sizlerden yani gelecek yeni yıldan, tam olarak uygun kelimeyi bulamıyorum ama biraz değer görmek, biraz görünmek ve destek görmek istiyorum. Gerçek dostluklar ve samimi diyalogların hâkim olduğu güzel, iyi bir dünya talep ediyorum. Bakarsınız son zamanlardaki zorlandığım tutunma eksikliğini bu şekilde gideririz. Bu problemle ilgili tutunma sancılarını gösteren tutanaklar ek olarak sizlere sunulmuştur. Bu konu tarafımca çok büyük bir önem teşkil etmektedir.

Gereğinin yapılmasını önemle arz ederim.

Saygılarımla.