Birkaç gün önce sosyal medyada yayınlanan videoya illa denk gelmişsinizdir.

Kendi halinde 6 genç, parkta oturuyor. Örtüyü çimlere sermiş,  yemekler üzerinde, mutlular ya kızlar, ayranları çalkalarken bile gülen suratlardan bahsediyorum sizlere… Belki ödevleri, belki arkadaşlarını belkide sırlarını paylaşacaklar, dertleşecekler…

Taki…

Bir anda godzilla gibi karşılarına çıkıyorlar.

İsmailağa cemaatinden geldiklerini ileri sürerek… Cümleleri aynen yazıyorum…

-      Evet ablalar, afiyet olsun. Biz İsmailağa’dan geliyoruz. Hatırlatıyoruz. Neyi hatırlatıyoruz? Ahzap suresi 59 ve Nur suresi 31’i hatırlatıyoruz. Oradaki ifade çarşaftır. Bak ne güzel kapanmışsınız ama güzelin güzeli var Allah’ımızın istediği şekilde yapalım bunu. Madem kapanıyoruz yani Allah’ımız buyuruyor ki kadının her tarafı ziynettir. Dolayısıyla hiçbir yeri göstermemesi gereklidir. Bunu da kapatacak tek şey çarşaftır. Afiyet olsun.

Afiyet olsun mu? ! Daha ne olsun istiyorsunuz? Kendi başlarına oturmalarına zaten karşısınız kadınların bunu hepimiz biliyoruz da bu denli kibar ve naif olmanız biraz komik oluyor üzgünüm.

Elinizden gelse, kadınları sokağa çıkarmayacaksınız. Çünkü sizlerin duru yok!

-Aykırı kadın mı? Az usturuplu olsun.

-Açık mı? Az kapalı giyinsin, teşhir etmesin.

-Kapandı mı? Renkli kapanılmaz, dikkat çekilmez. Çarşaf giysin.

-Çarşaf mı giydi? Burnu, gözü görünüyor! Doğru değil! Oraları da kapatmalı!

-Burnunu gözünü mü kapattı! Yanında erkek yokken 6 kadın parkta işi ne!

Dürüst olsanıza artık! Sempatik ve sevecen tavırları artık kimse yemiyor! Elinize fırsat geçse hepimizi evlere kapatacak ve erkeğin rızası olmadan sokağa salmayacaksınız!

Ayrıca 6 kadının olduğu yere giderek sesinizi duyuramazsınız! İnandığınız dinde günah! Dini bile kendi egemenliğinize göre yaşar olmuşsunuz! Allah’ın çeşit çeşit insan yarattığı bu dünyada herkes tek çeşit olsun diye uğraş veriyorsunuz! Sizler hiç akletmezsiniz!

İstiyorsunuz ki yeni Fahire Kara’lar oluşsun! Başına ne gelirse gelsin sesini çıkaramasın! Söz hakkı olmasın! Okumasın! Erkeğinin sözünden çıkmasın! Günah! Ayıp! Etiketleriyle yaşamlarını sürdürsün!

Bilmiyorsunuz ki sizler bu şekil cüretkarlaştıkça, dindar kesimi de dinden soğutuyorsunuz!

Bilmiyorsunuz ki sizler bu şekil cüretkarlaştıkça, bizler cumhuriyet ve laikliğin kıymetini anlıyor ve ona dört kolla sarılıyoruz!

Senin dinin sana benim dinim bana be kardeşim! Sırat köprüsünden el ele mi geçeceğiz? Herkes kendi imanının peşine düşsün başkasının değil…

Ve son olarak patates kızartması yiyen başta olmak üzere hepinize kocaman sarılıyorum kızlar (: Soğukkanlılığınız, terbiyeniz takdire şayan ne mutlu yetiştiren aileye… Ne mutlu kendinizi yetiştirmiş olmanıza… Çok güzelsiniz…