Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Posbıyık, enflasyondan asfaltın da maliyetlerinin arttığını belirterek “Eylül” ayına kadar asfalt çalışmalarına devam edeceğiz” dedi. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  kentin birçok noktasında devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

“MAHALLE ARALARINDA DA ÇALIŞIYORUZ”
Asfaltlama tüm hızıyla sürüyor. Mahallelerin içlerine girmeye başladık. Şu anda Çavdarlı bölgesinde çalışmaları sürdürüyoruz. Burada asfaltı tamamen bitirmeye çalışıyoruz. İç mahallerdeki ara sokaklara girmek için ön hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizim gözden kaçırdığımız yerleri muhtarlarımız bize bildiriyor ve oralarda da asfalt yapmaya çalışıyoruz.
“ENFLASYONDAN DOLAYI ASFALT DA PAHALANDI “

Tabiki her şey enflasyondan çok pahalandı. Asfalt da çok pahalıya mal oluyor, ona rağmen esirgemeden yapmaya çalışıyoruz. Bir kamyon bize 50 bin liraya mal oluyor. Bazı istekler oluyor, evlerin, bahçesinin önüne talep ediyorlar, kesinlikle yapmıyoruz. 

“ÇALIŞMALAR EYLÜL AYINA KADAR DEVAM EDECEK”

Öncelikle ana arterleri hızlı bir şekilde halletmeye çalışıyoruz. O bakımdan evlerin önündeki parsellere asfalt taleplerini yerine getiremiyoruz. Asfaltımızı Eylül ayına kadar devam ettireceğiz. Hemen hemen Ereğli’de eksik bir yer bırakmayacağız.

(Haber Merkezi)