Kültür ve Turizm ekspresi de basın toplantısı düzenleyen Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Nadir Alpaslan Önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak ticaret ve Sanayi odası başkanı Metin demir, İl kültür ve turizm müdürü taner dursun, YÜRSAB Zonguldak il temsilcisi vahdettin velioğlu, BAKKA Genel Sekreteri Lütfi Altunsu’nunda bulunduğu basınntoplantısında
Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bakan yardımcısı nadir alpaslan batı Karadeniz’in çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti.

Bakan yardımcısı nadir alpaslan Zonguldak ve Bartın ver. Hatta Zonguldakta da birkaç gün kalıp Kara yoluyla tekrar dönebilir bu tür alternatifler sunacağız.
projenin nihai ismi karaelmas turizim Expressi.
Son yıllarda insanın doğa ve gastronomi gezi oranı olan siz derecede arttı bu konuda batı Karadeniz bölgesi.
 gerçekten çok şanslı. Doğru yatırımlarla turizmi daha da geliştireceğiz zaten Türkiye son yıllarda Türk’ün en çok için ülkenin başında geliyor. 
Batı Karadeniz bölgesini yapacağımız tanıtımlarla büyük bir potansiyele sahip olacak.  2028’de ki 100 milyar $ hedefine ulaşmak için batı Karadeniz bölgesi çok potansiyel ve destinasyon
tüm turizim destinasyonlara ülkemizde bulmak mümkün. 

12 Nisan’da düzgün karımız 200 seferlerini başlıyor.” dedi.

Bakan yardımcısı nadir Alpaslan milletvekili Zeynep Yıldız’a be balkonda bulunan kadın gazetecileri 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle hediye takdim etti ve kadınlar gününü kutladı.

Muhabir: Ercan Demir