Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Akınspor 10 numara transfer gerçekleştirdi.
Akınspor yönetimi geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig takımlarından Alaplı Belediyespor ile Şampiyonluk yaşayan 10 Numaralı formayı  giyen Emrah Ergür ile anlaşmaya vardı.
Akınspor Kulüp Başkanı Ceyhun Şen yaptığı açıklamada;"Söz verdiğim gibi Emrah Ergür ile anlaştık. Böylesi yıldız bir oyuncu ile anlaştığımız için çok mutluyum.Kendisini çok eskiden beri tanırım.Son 2 sezondur Süper Amatör Ligde şampiyonluk yaşıyor. İnşallah bu sezon bizimle de şampiyonluk kupasını kaldırır ve Akınspor’u hak ettiği yerlere birlikte taşırız."
Geçmişte Zonguldakspor başta olmak üzere Hatayspor, Ankara Demirspor, Ereğli Belediyespor, Bozüyükspor, Gümüşhanespor, Ispartaspor, Kilimli Belediyespor, 23 Elazığ FK, 52 Orduspor, Zonguldak Kömürspor, Amasyaspor FK, Ispartaspor, Akşehirspor, Kozlu Belediyespor ve Alaplı Belediyespor takımlarında forma giyen Emrah bu takımların çoğu ile şampiyonluk sevinci yaşadı.
Emrah Ergür'ün  TFF 2. Lig'de 81, TFF 3. Ligde 178, Türkiye Kupası’nda 8, Bölgesel Amatör Ligde 102 maçlık deneyimi bulunuyor.
Haber; Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz