MHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Murat Kotra ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Osman Sav KGD'yi ziyaret etti. Murat Kotra, "Zonguldak'ın MHP'ye ihtiyacı var, MHP Zonguldak'ın sesi olacak" derken Osman Sav'da, "Sevdamız Zonguldak" dedi.

KGD Başkanı Mustafa Emen ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür etti.

"ZONGULDAK'IN MHP'YE İHTİYACI VAR"

MHP Milletvekili Aday Adayı Murat Kotra , ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak'ın MHP'ye ihtiyacı olduğunu ifade etti. Hedeflerinin Zonguldak'ta milletvekili milletvekilleri çıkartmak olduğunu ifade eden Murat Kotra şunlara söyledi:

"Zonguldak'ta çalışmalarımızı yapıyoruz bu süreçte dostlarımızı sivil toplum kuruluşlarımızı vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Biz şu anda 14 tane Milliyetçi Hareket partisinde milletvekili aday adayı teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın genel başkanımızı takdiri ne olur bilemeyiz. Biz hepimiz milletvekili adayıymış gibi çalışıyoruz.  Seçim kanununa göre 5 kişi yazılacak onun dışındakiler 9 arkadaşımız yazılamayacak Ama ben her zaman söylediğim gibi Milliyetçi Hareket partisinde milletvekili aday adaylığı bir samimiyet testidir. Lisede olsak da olmasak da bütün arkadaşlarımız listedeymiş gibi çalışacaklar, ülkücü hareketin böyle bir özelliği vardır Bütün teşkilatlarımız ile birlikte hepimiz bölgemiz için milletimiz için Zonguldak için çalışmalar yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz. Zonguldak'ın sesi olacağız Zonguldak'ın sorunlarını problemlerine eğileceğiz ve ısrarlı bir şekilde takipçisi olacağız"

"MHP ZONGULDAK'IN SESİ OLACAK"
Kotra,"Zonguldak'ın 5 tane milletvekili var sayısal oranı zaten belli biz. Milletvekili dağılım olanı belli bir dağılımı değiştirmek istiyoruz ama sayısal üstünlüğünde Cumhur ittifakında olmasını istiyoruz yani şöyle söyleyeyim 2- 2- 1 olduğunda AK Parti'ye 2, Cumhuriyet Halk Partisi 2, Milliyetçi Hareket Partisi 1 olmayacak, Cumhur ittifakı olarak 3 milletvekiline sahip olmuş olacağız. Gönül istiyor 4 olsun 5 olsun Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletvekili çıkartacağımıza inanıyoruz Bu sebeple yola çıktık Zonguldak'ın milletçe Hareket Partisi'ne ihtiyacı var O yüzden biz Zonguldak'tan milletvekili ya da milletvekilleri çıkartmak istiyoruz"dedi.


SAV: SEVDAMIZ ZONGULDAK
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Osman Sav'da, "Bizim Sevdamız Zonguldak.  Zonguldak'a hizmet etme yolunda yola çıktık.  Zonguldak olmazsa olmasımızdır. Zonguldak için Kim daha çok hizmet edecekse Kim daha çok katkıda bulunacaksa Cumhur ittifakı olarak biz onların yanındayız İnşallah Zonguldak kazanacak, memleket kazanacak diye düşünüyoruz Çünkü 2023 seçimleri artık sadece Zonguldak için değil memleketimiz için de çok önemli Bunu her ortamda görüyor yapılan ittifakları görüyoruz yapılan ayak oyunlarını görüyoruz. O yüzden artık Osman sav Murat Mottra aslında bir teferruattır Önemli olan memlekettir O yüzden memleketimizin menfaati için Kim daha çok katkısı bulunacaksa ondan olsun diye düşünüyoruz memleketimize Hayırlı olsun diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi