Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren  Alaplı Belediyespor, ligin 20. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde yarın saat: 14.00’de Zonguldak derbisinde Kdz. Ereğli Belediyespor ile karşılaşacak.  Takıma bu akşam moral vermek amacıyla kamp yaptıkları tesislere giden Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Nuri Tekin ve Yönetim Kurulu  primi 3 Milyon TL olarak açıkladı. 
Beraberinde Kulüp Asbaşkanı Erdal Akbaba, 2 Başkan Mustafa Sevim, Basın Sözcüsü Yasin Ören, Yöneticiler Şeref Yıldız, Yılmaz Acar, Murat Yaman ile birlikte kampa gelen Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Tekin , futbolcularla birlikte iftar yaptı ve ardından toplantı gerçekleştirdi. 
Tekin bu önemli müsabaka öncesinde 40 puanla 3.sırada yer alan Alaplı’nın, Kdz. Ereğli Belediyespor’un ise 37 puanla 6. sırada yer aldığına dikkat çekerek maçın kırılma maçı olduğunu takımın, Kdz. Ereğli Belediyespor’u yenmesi halinde primi maç sonrası soyunma odasında müjde olarak vereceğini söyledi. Tekin şimdiden şampiyonluk primimi 3 Milyon TL olarak açıkladı. Futbolcularda Tekin ve yönetimi alkışlayarak tempo tuttu. 
Yöneticilerde Tekin’in prim sözüne sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ