Zonguldak Terakki Mahallesi Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda Kur'an Kursu kapanış etkinliği yapıldı. Yapılan etkinliğe;  Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Müftü Yardımcısı Nurdan Albayrak veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kuran kursu kapanış etkinliğinde Terraki Mahalle Muhtarı Ferit Aslantürk, Müftü Yardımcısı Nurdan Albayrak ve Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz açılış konuşması yaptılar. Ardından öğrenciler dualar okudu, toplu şekilde ilahiler söylendi. Çocuklar kendi gelişimleri için koyulan çeşitli oyunları oynadı, şişme oyuncaklarla oynayarak doyasıya eğlendiler. Ardından Müftü Yardımcısı Nurdan Albayrak tarafından,Terraki Mahalle Muhtarı Ferit Aslantürk’e plaket takdim edildi.

Kuran kursu kapanış etkinliğini gerçekleştirdik. İlk oldu, güzel oldu. Programı yapmamızda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum diyen Terraki Mahalle Muhtarı Ferit Aslantürk şunları söyledi;
“7. ayda Kuran Kursu eğitimleri başladı. Çocuklarımıza her salı, perşembe hayır sever vatandaşlarımızın da  katkısı ile çeşitli ikramlarımız oldu. Simit, kek, karpuz, dondurma gibi. Artık son haftadayız yarın kurslarımız kapanıyor. 11 Ağustos itibari ile hocalarımız ile birlikte bugün böyle bir karar aldık, güzel bir final yapalım istedik çocuklar mutlu olsun çeşitli hediyeler ve ikramda bulunduk. Adapazarı’ndan ekip çağırdık, şişme oyuncak geldi. Çocuklarımıza patlamış mısır, dondurma ve hediye vereceğiz. Böylelikle kapanış etkinliğini tamamlayacağız. Terraki mahallesi ile birlikte 11 tane camimiz var. 2 tane 10 Temmuz , 1 tane Bahçelievler olmak üzere şu an 11 tane camimiz mevcut yaz Kur’an kursuna giden çocuklarımızı ve çocuklarımızın ailelerini etkinliğimize davet ettik. Belediye başkanı ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ulaşım anlamında da Gençlik Spor İl müdürlüğümüze, Milli Eğitim müdürümüze ve Dumlupınar İlkokulu Müdürü’ne teşekkür ediyorum. Güzel bir program oldu. Organizasyon yapmamızda bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

(Haber: Ersin Çorbacı)