Zonguldak'ta uzun yıllardır hizmet veren Demirciler Market, her yıl Kurban Bayramı süresi ve sonrası vatandaşların kurban etlerini kıyma çekme geleneğini bu yılda sürdürdü. Kıyma çektirmek isteyen vatandaşlar marketin önünde kıyma çektirmek için sıra bekledi.

Her yıl Kurban Bayramı süresince kurban etlerini kıyma çekerek vatandaşlara hizmet veren Zonguldak'taki Demirciler Süper Market geleneğini bu Kurban Bayramı'nda da sürdürürken, kurban kesen vatandaşlar kıyma çekme hizmetinden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Demirciler Süper Market'in sahibi esnaf Necmi Akgül;

"Tabii ki her kurbanda olduğu gibi bu sene de müşterimizin Kurban etlerini kıymaya çevirmeye devam ediyoruz. Halkımızın, müşterimizin herhangi bir şekilde nerede yaptırırım gibi tereddüt etmesine gerek yok. Demirciler süper market olarak bayramın birinci gününden son gününe kadar hatta Pazartesi gününe kadar Kurban etlerini kıyma haline getirmeye  devam edeceğiz.Vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Tabii ki halkımız bize  yıllardır bu işi yaptığımız için ve biz de layıkıyla yaptığımız için halkımız bizi tercih ediyor, ilgi gösteriyor. Biz de memnunuz onlar da memnun" dedi.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz