GMİS Başkan Yardımcısı İsa Mutlu yaptığı açıklamada, 'Ülkede kim 1 kişi İstiham ediyorsa, kim üretim yapıyorsa, kim bir kürek kömür çıkarıyorsa yanındayız destekçisiyiz. Üretim ve istihdam bizi mutlu eder." Dedi.

Sendika olarak istihdam yapan üretim yapanların her zaman yanında olduklarını ifade eden GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu şunları söyledi;

''SÖYLEM DEĞİL İCRAAT BEKLİYORUZ''

"Biz Genel Maden İşleri Sendikası olarak geçmişten günümüze hep şunu söyledik ülkede kim 1 kişi İslam ediyorsa, kim üretim yapıyorsa, kim bir kürek kömür çıkarıyorsa yanındayız destekçisiyiz. Biz  2005 yılında özel sektöre taşkömürü üretimi için devletin sağlamış olduğu geniş imkanlardan Bugüne kadar hep aynı şey söyledik üretim ve istihdam bizi mutlu eder. Hattat Holding tabii ki o bölgede yüksek yatırımlar yapmış bir firma bir yatırımcı ve bu açıklamayı duymak bizim için son derece güzel. Zaten beklediğimiz, istediğimiz, söylediğimiz hep buydu Umudumuz hep bunlara yönelikti.  İnşallah kısa zamanda bu söylemlerin icraata geçmesi için biz de umutla bekliyoruz. İnşallah bunlar Bu saatten sonra söylemlerden artık icraatlara, fiiliyatta geçme dönemini başlatmış olur biz de umutla vaat edilen bu gelişmelerin gerçekleşmesi için bekliyoruz. Bekleyeceğiz ve süreci yakından takip etmeye devam edeceğiz. 

Biz de her zaman üretim yapan firmaların üretim yapanların İstihdam sağlayanların ülkemizde bir çivi çakanların her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğimizi beyan etmek isterim"
 

Kaynak: Ercan Demir