Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde eski tenminal alanına yapılması planlanan proje ilçeye büyük bir değişiklik katacak. Proje çalışmaları için ekip incelemelerde bulundu.
Devrek Belediyesi ile kardeş belediye olan Şişli Belediyesi'nin katkılarıyla yapalacak Eski Terminal Projesi 10 gün içerisinde başlayacak.
Şişli Belediyesi tarafından ihalesi yapılan projenin yüklenici firması yer teslimi için Devrek'e geldi, proje alanında incelemeler yaptı.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yüklenici firma yetkilisi Güven Doğan'a projenin yapılacağı alanı göstererek bilgi verdi.
ÇETİN BOZKURT'TAN TEŞEKKÜR
Devrek Belediye Bşakanı Çetin Bozkurt yaptığı açıklamada çalışmaların 10 gün içerinde başlayacağını belirterek şunları söyledi: "Kardeş belediyemiz Şişli Belediyesi'nin maddi katkılarıyla yapacağımız Eski Terminal Projesinin ihalesi yapıldı ve yer teslimi yapıyoruz. En kısa sürede tamamlayarak ilçemize yeni bir tesis kazandırmış olacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun.
Kardeş Belediyemiz Şişli’nin değerli başkanı Muammer Keskin ağabeye ve ekibine şahsım ve Devrek halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.,

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz