Milliyetçi Hareket Partisi 1 sıra Milletvekili adayı Murat Kotra Zonguldak merkez dahil ilçe, belde, köy köy, mahalle mahalle dolaşarak 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerle ilgili Cumhur İttifakına ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istiyor.
Bugün de Beycuma ve Karaman beldelerine giden MHP milletvekili adayı Murat Kotra vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu.
Kotra; "Vatandaşlarımızla, Zonguldaklı hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Zonguldak'ta neler yapılması gerektiğini,  Zonguldak'ın daha iyi olması gerektiğini insanlarımıza anlatıyoruz yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz. Kendimizi tanıtıyoruz. Vatandaşlarımızdan da iyi tepkiler alıyoruz. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta iyi bir sonuç çıkacak. Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak'tan milletvekili ve milletvekilleri çıkaracak. Bundan en ufak bir kuşkumuz yok. Zonguldak'ı Milliyetçi Hareket Partisi'yle tanıştırmak istiyoruz. Neler yapacağımızı tek tek vatandaşlarımızla paylaşıyoruz
Vatandaşlarımızın ilgi ve misafirperverliklerine teşekkür ediyoruz. Bize yetki verdiklerinde bir Milletvekilinin seçildiği ile nasıl hizmet edeceğini herkese göstereceğimizin sözünü verdik." Dedi.

(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Oğulcan Öz