ÖZEL HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un başına 25 Temmuz’da getirilen Teknik Direktör Mustafa Özer, Çarşamba günü oynanan ve 3-2 yenilgi ile sonuçlanan Tokat Belediye Plevnespor maçı sonrası  görevinden istifa etti.
Özer bugün tesislere giderek  futbolcular ile vedalaştı.
"HERKES HAKKINI HELAL ETSİN"
Bir açıklama yapan Özer maçlarda iyi bir oyun sergilemelerine rağmen tek eksiklerinin gol atamamak olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

” 25 Temmuz’da  başladığım görevimden dün itibari ile istifa ettim. Kısıtlı imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştık. Oynadığımız hiçbir maçta rakibe ezilmedik. Sayısız gol fırsatını değerlendiremedik. Tek sıkıntımız gol üretememek oldu.
Çarşamba günü oynadığımız  kupa maçına ise gençlerin ağırlıkta olduğu  kadro ile çıktık.

Çünkü ligde zorlu bir süreçten geçiyoruz. Sakat ve hasta olan futbolcularımız var. Cumartesi günü Karacabey Belediyespor, Çarşamba günü ise Ankaraspor ile 2 zorlu lig maçına çıkacağız. O maçları da düşünmek zorundaydım. Eğer kendimi düşünseydim kupa maçına tam kadro ile çıkar tur atlardık.

Ama ben takımı düşündüm. Her şeyi takım daha iyi yerlere gelmesi için yaptık. Sonuçta olmadı.
Burada görev yaptığım sürece bana her zaman destek veren Salih Demir Başkanımız ve  Demir ailesine, A.Ş. Başkanımız Hakan Hürfikir’e, yönetim kurulu üyelerine, taraftarlarımıza ve futbolcu kardeşlerimize teşükkür ediyorum. Zonguldak Kömürspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. İyi yerlere geleceğine  inancım sonsuz. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.
 

Kaynak: Ercan Aygün