Mustafa Öztürk, “Elvanpazarcık'ta şaibe yok, hile yok, tutanak yok. Dolayısıyla bir itiraz hakları da yok” dedi. Başkan Öztürk yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“İlçe seçim kuruluna itiraz ettiler ret gördü. İl seçim kurulu ret gördü. YSK'ya dilekçe vermişler. Şimdi bu Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim zamanı her zaman yaptığı şey. Seçim olmadığı zaman da Madenci Anıtı'nda her hafta pazar günü düzenli olarak bir toplantı yapıyorlar kendileri. Elvanpazarcık'ta şaibe yok, hile yok, tutanak yok. Dolayısıyla bir itiraz hakları da yok. YSK'dan da kesinlikle ret olacağını biliyoruz. Elvanpazarcık bizimdir, Zonguldak hepimizindir. Bu konuda müsterih olunuz. Genel Merkezimize bilgi verdik. Genel Merkezi Hukuk İşleri şu anda ilgileniyorlar. Ama Ankara'dan da olumsuz olacaktır. Somut bir konu yok. Elvanpazarcık'ı kesinlikle vermiyoruz, Elvanpazarcık bizim Zonguldak hepimizin. 
Elvanpazarcık'ta CHP ve MHP arasında 38 oy fark var. Diğer itiraz ettikleri bende de 17 oy fark var. 17'yi anlayabilirim ama 38'e itiraz etmelerini anlayamıyorum."
 

Muhabir: Ercan Demir