Parlamentoda PKK'yı savunan grubun olduğunu ve    mecliste PKK'yı temsil eden insanları görmek istemediklerini belirten Mustafa Sarıoğlu şunları söyledi:

"Parlamentoda o PKK'yı savunan grup var. Ben kınıyorum. Milyonlarca emekli adına. Zonguldak'ta 170 nin emekçi var. 170 nin de aile bireylerimiz var. O mecliste o PKK'yı temsil eden insanları görmek istemiyoruz.
Ülke olarak, millet olarak üzgünüz. Acımız çok büyük. PKK'lılar, şerefsizler yine evlatlarımızı şehit ettiler. Üzüntülüyüz.  Evlatlarımız şehit oldu. Bizleri korumak için, mehmetçiklerimiz bizlerin insanca yaşayabilmesi için, huzur içinde yaşayabilmesi için hudutlarda çakallarla uğraşıyor. Ama şunu söylüyorum bizim evlatlarımız şehit olurken hala o parlamentoda o PKK'yı savunan grup var. Ben kınıyorum. Milyonlarca emekli adına. Zonguldak'ta 170 nin emekçi var. 170 nin de aile bireylerimiz var. O mecliste o PKK'yı temsil eden insanları görmek istemiyoruz. Diyorum. Bütün yetkilileri uyarıyorum"

''CHP TERÖRE KARŞI ORTAK BİLDİRİYE İMZA ATMADI''

CHP'nin TBMM'de teröre karşı hazırlanan ortak bir bildiriye imza atmamasını da kınayan Tüm Emekliler Derneği Başkanı Mustafa Saroğlu şunları söyledi;

"Teröre karşı TBMM'de ki bildiriye  Cumhuriyet Halk Partisi imzalamadı. Tabiki bu büyük tepki gördü. CHP her zaman zaten HDP'yle iş birliği içerisinde. Ne hikmetse ülkenin menfaati için, milletin menfaatinde yoklar.
Ben sesleniyorum. Biz siyasetçi değiliz, devletçiyiz. Bahane üretmeye gerek yok. Benim evlatlarım hudut boylarında şehit oluyor. Sen neyin hesabını yapıyorsun? Kiminle işbirliği yapıyorsun? Olmaz. Atatürk'ün koltuğunda oturuyorsun. Atatürk partisini temsil ettiğini iddia ediyorsun. Ayıptır ya."

Kaynak: Ercan Demir