Bayram ikramiyelerinde hayal kırıklığı'na uğradıklarını belirten Tüm Emek Der Başkanı Mustafa Sarıoğlu emekliler olarak seyyanen zam beklediklerini ifade etti.
Seyyanen zammın verilmemesi halinde emekliler olarak sandıkta nunun hesabını soracaklarını belirten Mustafa Sarıoğlu şu açıklamayı yaptı;

"ZONGULDAK'TA SEÇİMİ KADERİNİ EMEKLİLER VERİLECEK"

"Dünyayı ve Türkiye'yi iyi takip ediyoruz. Siyasileri dikkatle takip ediyoruz. Bütün siyasi parti belediye başkan adaylarına il ilçe teşkilatlarını takip ediyoruz. Gerçek şu. Emekli ne derse odur Zonguldak'ta
Emekliyi düşünmeyen siyasiler var. Türkiye'de 16 milyon emekli var. Ayrıca 32 milyon insanız. 
Seçimde sınıfı geçmeniz için emeklimin hakkını vermek şart.
Ve emeklinin hakkını vermeden bu iş olmaz. Sınıfı geçemezsiniz. Kimse kimseyi kandırmasın Boşun dolaşmayın Dükkan dükkan, mahalle mahalle,  Sokak sokak. Bu işin gerçeğine gelin ya. Emeklinin cebine para yok. Emekliye bir şey vermedin mi? Emekli perişan. Kimse kimseyi kandırmasın.
Şimdi biz şunu istiyoruz. Bayram ikramiyeleri asgari ücret seviyesinde olmadıkça olmaz.
Emekli maaşında taban herkesin  ödediği prim gün sayısına göre olmalıdır. İntibak çıkmadıkça emekli iyi olamaz. Sosyal sigortada muayene olduğumuz zaman ilaç katkı payları, asgri seviyeye indirilmedikçe emekli perişandır. 

Onun için diyoruz ki herkes aklıselim olmalı. Biz emekliler olarak dünyayı ve Türkiye'yi takip ediyoruz.Siyasetçilere irtibat halindeyiz.
Bütün siyasetçiler, bütün belediye başkan adayları nereye giderseniz gidin emekliyle muhatap olacaksınız. Aile bireylerimizle beraber 32 milyon insanız. 31 Mart'ta Türkiye'de emekliye seyyanen zam vermezsen emekli gerekeni yapacaktır.
Emekliye yeteri kadar hak verilmezse emekli sandıkta bunun hesabını soracaktır. Biz emeklileri anlamayanlar pişman olacaktır diyorum."

Muhabir: Ercan Demir