Terörün eli başını beslemeye devam edilği müddetçe terörün hiçbir zaman bitmeyeceğini ve bir an önce idam cezasının uygulanması gerektiğini belirten Şehit aileler Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz şunları söyledi;

''TERÖRİSTLER İDAM EDİLMEDİĞİ TAKDİRDE TERÖR DEVAM EDER''

Biliyorsunuz Türkiye'de şehit aileleri olarak 1999'da Mudanya'ya mahkemeye gittil. O zamandan beri daha hala daha içimizdeki sıkıntımız geçmedi. Neden geçmedi Mudanya'da ki hakim 30 bin kişiyi öldüren caniye, bebek katiline idam cezası verdiler. Bizim siyasilerimiz ne yaptı? İdamı rafa kaldırdı. Şimdi de adada besliyoruz. 30 bin kişinin katilini neden besliyorsunuz. Elebaşını beslersen, terörün arkası biter mi? Bitmez. Bunun bir an evvel idamını Sayın Cumhurbaşkanımızdan istedik ve halen daha istiyoruz da. 
Eğer Türkiye'deki şehit ailelerinin içini  rahatlattıracaklarsa bunu derhal idam etmeleri gerekiyor.
Kim PKK'yı savunuyorsa Bunun ipe çekilmesi lazım.

''PKK'LILAR MECLİSE GİRİYORSA BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR''

Bu ülkede askerimize, polisimize, öğretmenimize kurşun sıkanlara, okulunu yakanları hala daha biz cezaevlerinde besliyorsak bunda bir yanlışlık var. 
Hala meclisimizde meclisi idare ediyorlarsa PKK'yı kumando edenler  burada bir yanlışlık Var. Bizim hukukumuzda bir yanlışlık var.

Bu ülkedeki şehit veren kim?  Her şehit geldiği zaman başımız sağ olsun diyoruz. Bizim dedelerimiz Çanakkale'de nasıl savaştı? Eğer böyle bir şey olursa biz o savaşmaya da hazırız. Ama bir an evvel Bizim çocuk katillerimizi gözümüzün içine baka baka bize yalan söyleye söyleye kimin yalan söylediğini de hala anlamış değilim. 1996'nım 15'inde oğlumu şehit verdim. 1997'den beri de mücadele ediyoruz. Hala daha anlayamadım ne olduğunu ya ben kafamda bir bulanıklık var, ya bir şey var, ya devletin başında var. Devleti yönetenler bir an evvel kendini toparlaması lazım. Kim suçluysa babamın oğlu olsun. Onun da asması gerekiyor. Ben devletimizden tek bunu istiyorum"
 

Kaynak: Ercan Demir