Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, "Terör suçlarına idam istiyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni anayasa çağrısını hatırlatan Mustafa Yorulmaz, yeni anayasada mutlaka idam cezası olması gerektiğini belirterek çağrıda bulundu.
Başkan Mustafa Yorulmaz tüerör suçlarının yanıda ayrıca küçük çocuklara da tecavüz edenlerin de aynı zamanda idam kapsamına alınması gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Biz 1996'dan beri idam diye bağırıyoruz. Hala sözümüzün arkasındayız. Bu ülkede 40 bin askerimizi 20 yaşında şehit ettiler. Hala daha şehidimiz geliyor. Sayın Adalet Bakanımız  Yılmaz Tunç Bey'den de idam cezası  anayasaya gelsin istiyoruz. Yeter ki istesinler. Onlar isterse bu idam gelir. Çünkü bu idamın olması lazım. Sayın Bahçeli de zamanında söz verdi bize. Herkes sözünde dursun. Bu idamın da gerçekleşmesi lazım. 

Bir de  kız çocuklarına tecavüz ediyorlar. Bunlara da idamı gelsin. Bu suçların da idamı olması lazım. 

Yani ayrım yapmak lazım. Yani böyle bir şey olmaz. Bu ülkede madem adalet varsa evvela adalet bu idam cezasından başlasın. 20 yaşında polisimizi vurana, sade vatandaşımızı vurana, öğretmenimizi vurana bunları idam etmiyeceksimizde  kimi edeceksin? Hala ne bekliyoruz biz? Avrupa ve Amerika'da, bugün hala daha ölüm emri var.

Bizde de olsun bu. Yeni anayasaya koysunlar bunu. Onları da görelim, kutlayalım en az göğsümüz kabarsın bütün şehit ailelerinde Türkiye'de. şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz de var bir hoşuna gider"

Kaynak: Haber Merkezi